7800X 3D al geç. Piyasanın en güçlü oyun işlemcisi o zaten daha üstü yok kiEkran kartı olarak 7900xtx almayı düşünüyorum işlemci ise 7800x3d almayı düşünüyorum darboğaz yapar mı ? Yaparsa darboğaz yapmayacak işlemci önerisi nedir
Monitör 2560x1440 bütçe Max 15
PC builds de yapar yazıyordu tereddüt ettimhocam dünyanın en iyi oyun işlemcisi darboğaz yapabilir mi?
PC builds de yapar yazıyordu o yüzden tereddüt ettim7800X 3D al geç. Piyasanın en güçlü oyun işlemcisi o zaten daha üstü yok ki
O sitelere kalırsak GTX 1650 bile darboğaz olabilir belkiPC builds de yapar yazıyordu tereddüt ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC builds de yapar yazıyordu o yüzden tereddüt ettim
çok takmayın o sitelerePC builds de yapar yazıyordu tereddüt ettim
O sitelere kalırsak GTX 1650 bile darboğaz olabilir belki
Yapmaz merak etme.
o tür siteler genelde yanlış olur dünyanın en güçlü oyun işlemcisi rahat rahat 4090 da beslersinizPC builds de yapar yazıyordu tereddüt ettim
GTX 1650 ile 2K oyun oynanabileceğine inanmış bir de oran veriyor müthiş site yavçok takmayın o sitelere
Alıntıyı görüntüleOPQWKE0WQEJQ9WEIUOQWE HARBİDEN GÖSTEİRYOR
GTX 1650 ile 2K oyun oynanabileceğine inanmış bir de oran veriyor müthiş site yav
Tersini de gösteriyor bu site.Alıntıyı görüntüle
bu daha kötü hocam bu ne böyle %40 darboğaz ne ben mi yanlış biliyorum işlemci yetersiz olursa darboğaz olmuyor mu?
İyyy ezik ben GTX 750ti ile 4k oynuyom(!)2k da oyna bir zahmet ben öyle oynuyorum