Neler Yeni

7900xtx mi 4070 mi ?

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Bende ondan zaten korkuyorum yazilim olarak cok iyi ama fsr 3.0 frame generation geldi diye biliyorum diger yandan dlss 3 var bilemedim yani cok kararsizim
Açıkcası o düzeyde bir kartın uzun süre ne DLSS ne de FSR'a ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Gerek duyduğunda da FSR3 seni üzmez.

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
Açıkcası o düzeyde bir kartın uzun süre ne DLSS ne de FSR'a ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Gerek duyduğunda da FSR3 seni üzmez.
Anladım wattman hatasi alir miyim duzeldi diyorlar ama

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Anladım wattman hatasi alir miyim duzeldi diyorlar ama
580 kullanırken max 2 kere yaşamışımdır onca yılda, RX 6800 XT aldığımdan beri de hiç öyle bir durum olmadı. Bazen yeni ekran kartı serileri çıktığında driver güncellemelerinde buglar olabiliyor ama aynı şey NVIDIA'da da var zaten. Milleti oyundan banlatmışlardı güncellemeyle 2 hafta önce.

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
7900xtx al o zaman, aradaki kas gucu farki cok ciddi seviyede. zaten dedigim gibi yapay zeka cekirdekleri de var, ileride akibeti ne olur bilemiyorum ama en azindan var :D
Biliyorum saf kas gucu olarak cok iyi ama artik sadece saf kas gucu yeterli degil biliyorsunuz 😄 yazilim denen bir gercek var yani sorum su aslinda aradaki fiyat farkina degecek birsey mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

580 kullanırken max 2 kere yaşamışımdır onca yılda, RX 6800 XT aldığımdan beri de hiç öyle bir durum olmadı. Bazen yeni ekran kartı serileri çıktığında driver güncellemelerinde buglar olabiliyor ama aynı şey NVIDIA'da da var zaten. Milleti oyundan banlatmışlardı güncellemeyle 2 hafta önce.
Evet onu duymustum fsr 3 frame generation guzel mi yani ise yarar mi

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Biliyorum saf kas gucu olarak cok iyi ama artik sadece saf kas gucu yeterli degil biliyorsunuz 😄 yazilim denen bir gercek var yani sorum su aslinda aradaki fiyat farkina degecek birsey mi

Evet onu duymustum fsr 3 frame generation guzel mi yani ise yarar mi
FSR2 de bile ben çok sıkıntı yaşamıyorum, 3 üzmez hocam.

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
FSR2 de bile ben çok sıkıntı yaşamıyorum, 3 üzmez hocam.
Anladim hocam ben zaten 1080p cozunurlukte oyuncuyum hocam geneldede cyberpunk gta vı da benim için önemli cyberpunk cs valo ready or not yani cok grafikli oyunlar oynamıyorum

4060 kardeşim FG var
Amd fsr 3 de yok mu frame generation

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
7900XTX tabii ki. Ayrıca 7900XTX 4080den de güçlü değil mi? Sadece Ray Tracingde dengeler biraz değişiyor o da 5-10 FPS oyuna göre değişiyor. Benim tercihim 7900XTX olurdu.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bende ondan zaten korkuyorum yazilim olarak cok iyi ama fsr 3.0 frame generation geldi diye biliyorum diger yandan dlss 3 var bilemedim yani cok kararsizim
Biz AMD'yi fiyat olarak ucuz performans olarak fazla olduğu zaman öneriyoruz ki adam ucuz fazla FPS alsın. 2 gpu aynı fiyat performans aynı bir de Nvidia sana RT bir ton AMD ye göre çok kaliteli yazılım sunuyor. Düşünülecek bir şey yok bence. AMD 7000 serisiyle çuvalladı.

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
7900XTX tabii ki. Ayrıca 7900XTX 4080den de güçlü değil mi? Sadece Ray Tracingde dengeler biraz değişiyor o da 5-10 FPS oyuna göre değişiyor. Benim tercihim 7900XTX olurdu.
Evet daha güçlü.
Anladim hocam ben zaten 1080p cozunurlukte oyuncuyum hocam geneldede cyberpunk gta vı da benim için önemli cyberpunk cs valo ready or not yani cok grafikli oyunlar oynamıyorum

Amd fsr 3 de yok mu frame generation
FG FSR3'de de var.

Biz AMD'yi fiyat olarak ucuz performans olarak fazla olduğu zaman öneriyoruz ki adam ucuz fazla FPS alsın. 2 gpu aynı fiyat performans aynı bir de Nvidia sana RT bir ton AMD ye göre çok kaliteli yazılım sunuyor. Düşünülecek bir şey yok bence. AMD 7000 serisiyle çuvalladı.
Hocam siz RX 7900 XT ile karıştırıyor olabilir misiniz? XTX model konuşuluyor sanırım.

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
Hocam ayni fiyat bareminde degil İncehesap vs. Hazir sistem yerlerinde 70 80klara full 7900xtx bulabilirken 4080 100 110k larda bende onu soruyorum aradaki bu fiyat farkina deger mi diye

Anladım

Hemen 😄😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,639
Üyeler
159,951
Son üye
onuralkr