7950x3d ve ASUS B650M-K anakart kombosu nasildir?

khazen

80+
Reaksiyon skoru
23
Herkese selam. Suanda ASUS B650M-K anakarta sahibim ve islemci yukseltmek istiyorum. 850W PSU avr ve ekran kartim 9070XT ekran kartim var. 7950x3d istiyorum ama anakartim buna izin verir mi? Eger alicak olursam ne gibi sorunlar yasarim? Ayrica alma derseniz bana oneriniz bu anaakrt icin en yuksek islemci ne olur? Yazilim isiyle ugrasiyorum ve oyun oynuyorum.

Hocam eğer ekran çözünürlüğünüz 2k ve üstüyse 9700x alın geçin çok güzel performanslı bir işlemci. Net bir şekilde üzmez.

Hocam eğer ekran çözünürlüğünüz 2k ve üstüyse 9700x alın geçin çok güzel performanslı bir işlemci. Net bir şekilde üzmez.
2k dayim hocam suan 7700(non x) var fakat ben piskolojik olarak en guclusu olsun sorun yasamayayim diye dusunuyorum ve suan bf6 oynuyorum islemcim beni biraz kisitliyor acikcasi x3d bir islemciye gecmek istiyorum.

2k dayim hocam suan 7700(non x) var fakat ben piskolojik olarak en guclusu olsun sorun yasamayayim diye dusunuyorum ve suan bf6 oynuyorum islemcim beni biraz kisitliyor acikcasi x3d bir islemciye gecmek istiyorum.
Oyun için 7950x3d çok gereksiz. Ama sadece oyun için.
7800x3d alman gerekiyor yada 9800x3d al.

Oyun için 7950x3d çok gereksiz. Ama sadece oyun için.
7800x3d alman gerekiyor yada 9800x3d al.
katılıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat çok yüksek
2k da x3d işlemci size pek bir şey katmicaktir.
ben aslinda guc beslemesi bakimindan bir sorun olur mu diyecektim. O halde ben en iyisi yeni islemciye gecmeyeyim. Ama tek merakim alsaydim sorun yasar miydim?

Yani şöyle söyleyeyim bence hiçbir farkları yok oyun içinde 2k ve üstü olduğu için aradaki farka değecek bir şey yok ortada benim düşüncem bu yönde bir tane video buldum hatta oradan karşılaştırabilirsiniz 2k çözünürlüğe bakmayı unutmayın

Yani şöyle söyleyeyim bence hiçbir farkları yok oyun içinde 2k ve üstü olduğu için aradaki farka değecek bir şey yok ortada benim düşüncem bu yönde bir tane video buldum hatta oradan karşılaştırabilirsiniz 2k çözünürlüğe bakmayı unutmayın
tesekkurler

Geri