🔥İndirim 7999₺ 27inç 4k 60hz Koorui

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
189
Ben bir şeyi duyduğum zaman onla alakalı şeyler görmeye başlıyorum. Bu markayı ilk defa dün duydum ve şimdi konusu var. @CONK BAYIRI markayı önermiyorsun sanırım

Panel kalitesini ve markasını bilmiyorum ama bu fiyata değerlendirilebilecek bir model Hz ile işiniz yoksa.
dellin recycled panelleri kullanıyorlar sanırım, dellin benzer özellikte bir monitörü var.

dellin recycled panelleri kullanıyorlar sanırım, dellin benzer özellikte bir monitörü var.
dell panel ureticisi degil. zaten piyasada gordugun cogu monitorde LG, Samsung, CSOT, BOE, AUO, Innolux, Sharp ve HKC panel bulunur. Bunlar disinda da panel ureticisi var ama %90'ini bunlar olusturuyor.

İlginç bedava diye düşünürken ( IPS olmasına rağmen ) 60hz çok komik bi hz baya ilginç en azından bi 120-144 yapar insan onu alacak adamın sistemi rtx 5070ti-5080 en ölüsü o da adam 60 fps oyun oynamaz

Panel kalitesini ve markasını bilmiyorum ama bu fiyata değerlendirilebilecek bir model Hz ile işiniz yoksa.
60hz eyw da. Kaç ms olduğu yazmıyor?
5ms falanda kötü.

1 ms yazan monitörlerin çoğu en az 5-6 ms.
Tamam işte bunda da aynı olay var. 5ms yazıyorsa o en az verdiği ms'dir. Verdiği ortalamaya baksak 13-15 ms çıkar.
O zaman ne olur dostum. 1ms yazanla 5ms yazan arasında 10ms fark çıkmış olur.

dell panel ureticisi degil. zaten piyasada gordugun cogu monitorde LG, Samsung, CSOT, BOE, AUO, Innolux, Sharp ve HKC panel bulunur. Bunlar disinda da panel ureticisi var ama %90'ini bunlar olusturuyor.
dell panel üretiyor demedim, dellin recycled panellerini kullanıyorlar dedim, oyuncu monitörlerinde de aynısını yapıyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

60hz eyw da. Kaç ms olduğu yazmıyor?
5ms falanda kötü.
4ms yanlış hatırlamıyorsam.

İlginç bedava diye düşünürken ( IPS olmasına rağmen ) 60hz çok komik bi hz baya ilginç en azından bi 120-144 yapar insan onu alacak adamın sistemi rtx 5070ti-5080 en ölüsü o da adam 60 fps oyun oynamaz
Kral 120hz bu fiyata bulursan haber et😀

Geri