Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 799TL Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklık

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Efsane kulaklık

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bende var bence iyi bir kulaklık değil alınmaz diyebilirim

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler

mrerdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
erdem
Bende medusa ve v2x var inan v2x i kullanmak istemezsin 7.1 açınca ses boğuluyor bir çok siteye bak çok şikayet var ben pişmanım
7.1 i acmadim ve gereksiz sanal bir 7.1 den ne kadar performans alabiliriz zaten ama v2x bu fiyata rakipsiz onu söyleyebilirim

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kayhan Uygun
arkadaşlar 7.1 den istediğinizi alabilmeniz için 9-10 bin liralık kulaklık kullanmanız lazım bizim şu türkler de o kadar gereksiz cahilce bi 7.1 sevdası var ki anlamlandırmak imkansız adam alırken 7.1 i var mı bunun heee yokmuş almayayım o zaman diyor almak istediği kulaklıkta1500 tl :D her neyse ses kartınız iyi ise alabilirsiniz ses kartınız kötü ise hiç bulaşmayın ses kartlı kulaklık alın

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
arkadaşlar 7.1 den istediğinizi alabilmeniz için 9-10 bin liralık kulaklık kullanmanız lazım bizim şu türkler de o kadar gereksiz cahilce bi 7.1 sevdası var ki anlamlandırmak imkansız adam alırken 7.1 i var mı bunun heee yokmuş almayayım o zaman diyor almak istediği kulaklıkta1500 TL :D her neyse ses kartınız iyi ise alabilirsiniz ses kartınız kötü ise hiç bulaşmayın ses kartlı kulaklık alın
Buna ancak gülünür bu kulaklık ne olarak satılıyor sanal 7.1 cahilliğin dibine vurmuşsun kimse gerçek 7.1 aramıyor zaten resmen akıl tutulması yaşıyorsun yazık konuyu nerelere getirmişsin Türklerde cahilce 7.1 sevdası yok vaat edileni istemek hakkınız ve vaat edileni veremiyorsa tabii ki bunu dile geticeğiz ki başkasıda aynı yanlışa düşmesin

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
okan gencan
Bende medusa ve v2x var inan v2x i kullanmak istemezsin 7.1 açınca ses boğuluyor bir çok siteye bak çok şikayet var ben pişmanım
Medusa almıştım 3 sene önce hatta iki kişi film izlemek için son ses açıp hoparlör olarak bile kullanmıştım razerın yeşiline fiyatın indirimine kandım bi araştırayım
arkadaşlar 7.1 den istediğinizi alabilmeniz için 9-10 bin liralık kulaklık kullanmanız lazım bizim şu türkler de o kadar gereksiz cahilce bi 7.1 sevdası var ki anlamlandırmak imkansız adam alırken 7.1 i var mı bunun heee yokmuş almayayım o zaman diyor almak istediği kulaklıkta1500 TL :D her neyse ses kartınız iyi ise alabilirsiniz ses kartınız kötü ise hiç bulaşmayın ses kartlı kulaklık alın
Gigabyte B450M DS3H V2 anakartım var ses özelliği olarak realtek ALC887 7.1 diye belirtmişler yeterli olur mu sizce?

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Medusa almıştım 3 sene önce hatta iki kişi film izlemek için son ses açıp hoparlör olarak bile kullanmıştım razerın yeşiline fiyatın indirimine kandım bi araştırayım

Gigabyte B450M DS3H V2 anakartım var ses özelliği olarak realtek ALC887 7.1 diye belirtmişler yeterli olur mu sizce?
Ses kartınız iyi ise kulaklık iş görür değilse biraz sıkıntı onun için bir daha alırsam ses kartı olan model alırım ayrıca bilginiz olsun yanında verdikleri uzatma kablosu sesi bozuyor tek kullanınca biraz daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeterli gelir ama siz yanında birtanede uzatma kablosu alın içinden çıkan sesi bozuyor

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Kayhan Uygun
Buna ancak gülünür bu kulaklık ne olarak satılıyor sanal 7.1 cahilliğin dibine vurmuşsun kimse gerçek 7.1 aramıyor zaten resmen akıl tutulması yaşıyorsun yazık konuyu nerelere getirmişsin Türklerde cahilce 7.1 sevdası yok vaat edileni istemek hakkınız ve vaat edileni veremiyorsa tabii ki bunu dile geticeğiz ki başkasıda aynı yanlışa düşmesin
sanal 7.1 kullanıp işe yarayan herhangi bir kulaklık kullandın mı? bütün sanal 7.1 kulaklıklarda 7.1 açınca sesler karmakarışık ve boğuk geliyor bunu istediğine sor ya da git dene, cahilce davranmalarından kastım senin gibi bilgisiz insanlardı işte attığın yoruma bak tam olarak seni anlatmışım yazdığım o metinde oltaya gelmişsin hemen :D

sanırım olmaz çünkü b450m s2h da ses kartsız kulaklık kullandım ve sesi kötü geliyordu

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
sanal 7.1 kullanıp işe yarayan herhangi bir kulaklık kullandın mı? bütün sanal 7.1 kulaklıklarda 7.1 açınca sesler karmakarışık ve boğuk geliyor bunu istediğine sor ya da git dene, cahilce davranmalarından kastım senin gibi bilgisiz insanlardı işte attığın yoruma bak tam olarak seni anlatmışım yazdığım o metinde oltaya gelmişsin hemen :D

sanırım olmaz çünkü b450m s2h da ses kartsız kulaklık kullandım ve sesi kötü geliyordu
Denedim ve kullanıyorum senin kadar cahil değilim diğer kulaklıklarda yani kendi ses kartı olanlarda sorun yok millet hyperx cloud2 yi razer blackshark v2 yi stereo olduğu için alıyor demi vah vah yazık sana harcanıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,261
Üyeler
167,279
Son üye
JusticeWarrior
Top Bottom