Yılbaşını bekleyeceğim o zaman ne kopartabilirim sizceKampanyalı hazır sistem bekle. GTX1650 ve RX6500XT'li sistemleri 7k'ya , GTX1660'lı ve RTX2060'lı sistemleri 8-9K'ya yakalayabilirsin şuan bu bütçede sadece APU sistemler var. 2. elden 1660s veya 6600'lı sistem de dizebilirsin.
Ben güzel sistemler çıkacağını düşünüyorum. Elbet alırsın. Discordun varsa detaylı konuşabiliriz. 2. el falan dizeriz istersen.Yılbaşını bekleyeceğim o zaman ne kopartabilirim sizce
Hocam sizce yakalaya bilirmiyizki yı başında hemen tükenirBen güzel sistemler çıkacağını düşünüyorum. Elbet alırsın. Discordun varsa detaylı konuşabiliriz. 2. el falan dizeriz istersen.
8 nerede 12 nerede12 bine çıkabilirsen bu var
DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL I3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
DOST KAYAOGLU-DK4 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Öyle ama 8 e de YouTuber kollamak gerek sürekli onuda almayı başarabilirsen, o yüzden çıkabilirsen dedim8 nerede 12 nerede
Orası da var şans işi tamamen.Hocam sizce yakalaya bilirmiyizki yı başında hemen tükenir
discord verseneOrası da var şans işi tamamen.
sneex#4593discord versene
Eklermisin 2.Adem#0002Ben güzel sistemler çıkacağını düşünüyorum. Elbet alırsın. Discordun varsa detaylı konuşabiliriz. 2. el falan dizeriz istersen.
ekledimEklermisin 2.Adem#0002