3 Hücreli pil var.Hp Laptobun Bataryası Nasıldır?
Normal Film İzlerken Kaç Saat Götürür?
Herhangi bir test olmaması lazım ya uygulamanın arayüzünde sol tarafta cpu sıcaklığı tarzı biseyler yazması lazım yazmıyor mu?GPU testi diyor, yine de test eder mi işlemciyi
Herhangi bir test olmaması lazım ya uygulamanın arayüzünde sol tarafta cpu sıcaklığı tarzı biseyler yazması lazım yazmıyor mu?
baktım da ben de bulamadım eskiden yazıyordu neyse işlemcini test etmek istersen orda cpu burner varAlıntıyı görüntüle ne yapayım dostum ?
Cpu burner e tıklayın bişey çıkıyor, biliyorsun sen. ne yapmam lazı şimdş ?baktım da ben de bulamadım eskiden yazıyordu neyse işlemcini test etmek istersen orda cpu burner var
msi afterburner içinburadan bakabilirsin
1660ti gerçekten cok guzel ama 10300H Render da iş görurmu?ASUS Tuf Gamıng Fx506lu-hn053 I5-10300h 8gb Ddr4 1tb Hdd + 256gb Ssd Gtx1660tı 6gb 15.6 144hz Fdos Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bütçenin üstüne çıkıp bunu almanızı tavsiye ederim
Bir süre sonra 8Gb daha RAM ekleriniz
Render için mi istiyorun? Özür dilerim konuyu okumadım tam olarak hemen değişiyorum1660ti gerçekten cok guzel ama 10300H Render da iş görurmu?
Küçük çaplıysa AASUS da yeter uzun sürer sadece ama Render için 8GB ram daha lazım(Oyu Oyniyabilegim Ve Küçük Çaplı Render Yapabilceğim)
Hp yi Birisiyle Konusmustuk Gayet İyiydi
Kasayi açarsak garanti bitiyor diye biliyorumHP Gaming Pavilion 15-EC1019NT AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB Fiyatı (hepsiburada.com)
Lenovo Ideapad Gaming 3 AMD R5 4600H 8GB 1TB + 256GB SSD Fiyatı (hepsiburada.com)
İkisinden biri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küçük çaplıysa AASUS da yeter uzun sürer sadece ama Render için 8GB ram daha lazım
8G rami ekle hangiinbi alırsan al
Cyberpunk 2077 Gaming Review on Lenovo Ideapad Gaming 3 [Ryzen 5 4600H] [GTX 1650 Ti] [8gb Ram] - YouTubeHp yi Birisiyle Konusmustuk Gayet İyiydi
Lenovo yu çok bilmiyorum render da veya oyun da çok ısınirmi?
Kasayi açarsak garanti bitiyor diye biliyorum
Marka ve modele göre değişiyorHp yi Birisiyle Konusmustuk Gayet İyiydi
Lenovo yu çok bilmiyorum render da veya oyun da çok ısınirmi?
Kasayi açarsak garanti bitiyor diye biliyorum