Lenovo alırdım , 1TB HDD 256 GB SSD bildiğim kadarıyla bu aradaAralarindaki farklar
Hp 512gb lenovo 1tb+256gb
Hp 144hz lenovo 120hz
(Batarya)Hp 3 saat ve altı lenovo 6 saat ve ustü
Sizce hangisi
Şimdi aklima geldi lenovo 1tb hdd 5400rpmLenovo alırdım , 1TB HDD 256 GB SSD bildiğim kadarıyla bu arada
LENOVO IP Gaming 3 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD GTX1650 Ti Fdos 15,6" FHD Gaming Laptop 82EY00D2TX Fiyatı, Yorumları - TrendyolŞimdi aklima geldi lenovo 1tb hdd 5400rpm
Ama bu modelinin aynisinin sadece 512gb ssd li hali de vardi
Valla ben de bilmiyorum @TECHNO 'nun konusunda gördüm bu videoyu o biliyordur belkiCpu burner e tıklayın bişey çıkıyor, biliyorsun sen. ne yapmam lazı şimdş ?
bu laptopu sakın alma bunun benzeri bir hp pavilion modelini 1 sene boyunca kullandım işlemci gpu 99 dercede çalışıyor kendi kendine cızırtılar geliyordu garnatiye verdim sorun yok dediler ikinci el satmak zorunda kaldımÖneririm.
HP Pavilion Gaming 15-ec1019nt 24D52EA Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
HP Pavilion Gaming 15-ec1019nt 24D52EA en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! HP Pavilion Gaming 15-ec1019nt 24D52EA incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
konuyu oku
gpu 65 dereceden zor çıkıyor.bu laptopu sakın alma bunun benzeri bir hp pavilion modelini 1 sene boyunca kullandım işlemci gpu 99 dercede çalışıyor kendi kendine cızırtılar geliyordu garnatiye verdim sorun yok dediler ikinci el satmak zorunda kaldım
@TECHNO biliyor isen yardım eder misin ?Valla ben de bilmiyorum @TECHNO 'nun konusunda gördüm bu videoyu o biliyordur belki
garantiye verip modelini değişitrim yine aynı sorun vardıgpu 65 dereceden zor çıkıyor.
sorun senin ki ile ilgili, yanlış bilgi yaymayalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@TECHNO biliyor isen yardım eder misin ?