R5 4600h intel i7 10750h ile eşit bazen daha bile güçlü. Yani 10300h ile arasında baya bir fark var. Bu laptopa windows yüklü olsa bile para vermeye gerek yok önerim arkadaslarin attığı hpBütçeni arttırıp bunu alabilirsin fakat bunu da insanlar pek tavsiye etmiyor malzeme kalitesi kötü ısınma sorunu var diyorlar ama bu fiyata daha iyi 1650 Ti'lı laptop bulamadım. Bence 2.ele yönelmelisin.Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hp dide de islemci cok ısıniyormusR5 4600h intel i7 10750h ile eşit bazen daha bile güçlü. Yani 10300h ile arasında baya bir fark var. Bu laptopa windows yüklü olsa bile para vermeye gerek yok önerim arkadaslarin attığı hp
Yok ya. Canlı dersler + Rdr 2 bir kaç şey daha 8:30 dan 14:00 e kadar serin çalıştığını hatırlıyorum.Ozaman render zor gibi duruyor
Ben Msi AfterBurner den işlemci sıcaklığına bakmayı açamadım.@John Marston dostum işlemci maks kaç derece oluyor?
Onu ben de pek bilmiyorum ben monster kontrol merkezi üzerinden kontrol ediyorum. Durmak uygulamasında benim işlemcinin sıcaklığı da gözüküyor ordan bakabilirsin tam emin değilim amaBen Msi AfterBurner den işlemci sıcaklığına bakmayı açamadım.
Bilmiyorum o yüzden tam olarak. Eğer nasıl açacağımı anlatırsan, yarın öğlen gibi videoları değerleri atarım.
Durmak uygulaması mı ? Bilmiyorum onu ya. Bi MSİ AfterBurner var.Onu ben de pek bilmiyorum ben monster kontrol merkezi üzerinden kontrol ediyorum. Durmak uygulamasında benim işlemcinin sıcaklığı da gözüküyor ordan bakabilirsin tam emin değilim ama
Yanlış yazmışım kusura bakma.d furmark*Durmak uygulaması mı ? Bilmiyorum onu ya. Bi MSİ AfterBurner var.
MSJ Afterburner in video ları vardı(forumlarda da anlatiyorlar(resimlu))Ben öyle acmistimDurmak uygulaması mı ? Bilmiyorum onu ya. Bi MSİ AfterBurner var.
Kurayım şimdi FurMark ı.Yanlış yazmışım kusura bakma.d furmark*
Kullanması basit dostum uygulamayı indir kullanıcı sözleşmesini oku kabul et. Arayüzü de basit zaten ordan ss atarsan yardımcı olabilirimKurayım şimdi FurMark ı.
Test edeyim, nasıl kullanılır bu uygulama, nereden kurayım ?
GPU testi diyor, yine de test eder mi işlemciyi ?Kullanması basit dostum uygulamayı indir kullanıcı sözleşmesini oku kabul et. Arayüzü de basit zaten ordan ss atarsan yardımcı olabilirim