Oyun için mi müzik film için mi ?uzun zamandır kulaklık almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim önerilerinize açığım
Bu atılan linkleri almanı önermem asus müşteri temsilcisi sorun çıkartabilir sorun olursa bende de void elite wireless var leş gibi uygulaması var her pc açılmasında kendim açıyorum ayar yapıyorum baştan boşuna dert alma başına bilgim yok ama tecrübelerim bunlarhepsi için
Daha öncesinde asus kulaklık kullanmıştım. Hata servisede gönderdim. İlgili davrandılar. Şahsen asus kulaklık öneririm.Bu atılan linkleri almanı önermem asus müşteri temsilcisi sorun çıkartabilir sorun olursa bende de void elite wireless var leş gibi uygulaması var her pc açılmasında kendim açıyorum ayar yapıyorum baştan boşuna dert alma başına bilgim yok ama tecrübelerim bunlar
bakacagım hocam sag olunHocam benimde almayı düşündüğüm bur model var. Asus rog fusion II 500. Ses kalitesi güzel. Ama mikrofon kalitesi bi tık kötü bilginle fiyatıda en son baktığımda 3-4k bandında idi. Bir bakmanı öneririm.
herkes genelde bunu öneriyor çok iyi diyorlarCORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIK
CA-9011295-EU - CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIKpckolik.com
Rog allyden yarı fiyatı tamir ücreti istemişlerdi hemde sorun için değil kasadaki küçük çizikten dolayı tr servisi daha iyi olabilir o zamanDaha öncesinde asus kulaklık kullanmıştım. Hata servisede gönderdim. İlgili davrandılar. Şahsen asus kulaklık öneririm.
Genel olarak her yönden tatmin edici bir kulaklık.Bu fiyat bandında rakibi arctis 7 diyorlar fakat ben kullanmadığım için yorum yapamam.Onun haricinde cloud 3 void elite barracuda x arctis 5 kullandım.Hs80 max onlara göre cidden premium bir kulaklık.Negatif yönleri tabii ki var.Uzun vadede kafa bandı esnediği için çatlıyor ya da kırılıyor bu tamamen senın kullanımına kalmış.Ben 04.06.2023 tarihinde hs80 almıştım ve birkaç hafta öncesine kadar kullanıyordum.Wirelesse geçtiğim için değiştirdim.Ek olarak kafa bandında 3 adet kılcal çatlamalar mevcuttubakacagım hocam sag olun
Mesaj otomatik birleştirildi:
herkes genelde bunu öneriyor çok iyi diyorlar
bu fiyat bandında bu kulaklığın rakibi yok mu
su anda hs80 max mi kullanıyorsunuzGenel olarak her yönden tatmin edici bir kulaklık.Bu fiyat bandında rakibi arctis 7 diyorlar fakat ben kullanmadığım için yorum yapamam.Onun haricinde cloud 3 void elite barracuda x arctis 5 kullandım.Hs80 max onlara göre cidden premium bir kulaklık.Negatif yönleri tabii ki var.Uzun vadede kafa bandı esnediği için çatlıyor ya da kırılıyor bu tamamen senın kullanımına kalmış.Ben 04.06.2023 tarihinde hs80 almıştım ve birkaç hafta öncesine kadar kullanıyordum.Wirelesse geçtiğim için değiştirdim.Ek olarak kafa bandında 3 adet kılcal çatlamalar mevcuttu
Cloud 3 wsu anda hs80 max mi kullanıyorsunuz