Hocam 2. el temiz bir şey alın bulursunuz 7kya, bu fiyata sıfır v fren 26 falan vardır onun da iyi olacağını sanmıyorumhem şehir içinde hem arazide kullanmak için dağ bisikleti arıyorum 7k bütçem var biraz aşabilir hangi bisikleti tercih etmeliyim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Neyi sıkıntı hocam anlamadım da sıfır alacaksanız camp MD 26 falan önerebilirimyani 2.el kargoyla sıkıtnı giderek alamam zaten o yüzden sıkıntılı 2. el benim için
yani 2.el kargoyla sıkıtnı giderek alamam zaten o yüzden sıkıntılı 2. el benim için
27.5 7k TLNeyi sıkıntı hocam anlamadım da sıfır alacaksanız camp MD 26 falan önerebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çoğu kişi kargolamıyor tekrar parçalarına ayırıp o yüzden yazdımNeyi sıkıntı hocam anlamadım da sıfır alacaksanız camp MD 26 falan önerebilirim
27.5 7k TL
herkes şehiriçi teslim falan ediyorçoğu kişi kargolamıyor tekrar parçalarına ayırıp o yüzden yazdım
Hocam kargoyla niye alıyorsunuz gidip alın satıcıyla konuşup yakın yerdençoğu kişi kargolamıyor tekrar parçalarına ayırıp o yüzden yazdım
herkes şehiriçi teslim falan ediyor
hocam sıfırdan mı bahsediyorsunuz 2. elden miçoğu kişi kargolamıyor tekrar parçalarına ayırıp o yüzden yazdım
herkes şehiriçi teslim falan ediyor
hocam benim bi aracım yok o yüzden gidip alamam ve zongulakta yaşıyorum çevremde pek ilan yok arastırsıgımda o yüzden 2.el olmayabilir yazım 0 bakıyorumHocam kargoyla niye alıyorsunuz gidip alın satıcıyla konuşup yakın yerden
hocam sıfırdan mı bahsediyorsunuz 2. elden mi
Tamam işte hocam attığımı alabilirsiniz bir sorun var mı benim attığımda kargo falanhocam benim bi aracım yok o yüzden gidip alamam ve zongulakta yaşıyorum çevremde pek ilan yok arastırsıgımda o yüzden 2.el olmayabilir yazım 0 bakıyorum
yok hocam bunu inceleyeceğikm teşekkür ederimTamam işte hocam attığımı alabilirsiniz bir sorun var mı benim attığımda kargo falan
hocam 29 jant mı 27.5 jant mı daha iyi olur boyum 1.74 civarıyok hocam bunu inceleyeceğikm teşekkür ederim
Tamam işte hocam attığımı alabilirsiniz bir sorun var mı benim attığımda kargo falan
Hocam 27.5 olan 7k 29 olan 9k falandı 27.5 gayet yeterli olur ben 180ken 26 sürüyordum sorun olmuyoryok hocam bunu inceleyeceğikm teşekkür ederim
hocam 29 jant mı 27.5 jant mı daha iyi olur boyum 1.74 civarı
https://www.idefix.com/camp-xc-42-bisiklet-29-jant-red-p-1971489?vendorId=2135&ref=akakce&v=1.88.8 bunu buldum aynı fiyatHocam 27.5 olan 7k 29 olan 9k falandı 27.5 gayet yeterli olur ben 180ken 26 sürüyordum sorun olmuyor
Tamamdır