Bütçe 999tl artmaz mı?Arkadaşlar 8.000 ile 10.000 TL arası işlemcisi iyi olan telefon arıyorum bilgisi olanlar yazsın.
bence redmi note 12 pro veya düz hali daha yeni çıktı işlemciside snapdragondu sanırsamArkadaşlar 8.000 ile 10.000 TL arası işlemcisi iyi olan telefon arıyorum bilgisi olanlar yazsın.
Onun yerine redmi note 10 pro daha iyi ikisininde işlemcisi aynıbence redmi note 12 pro veya düz hali daha yeni çıktı işlemciside snapdragondu sanırsam
Duruma bağlı.Bütçe 999tl artmaz mı?
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB fiyatları 15.958,23 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 114 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
benim önerdiğim yeni bir telefon en son güncellemeler mevcut android 13 kurulu sana kalmıs ikiside zaten aynı fiyatOnun yerine redmi note 10 pro daha iyi ikisininde işlemcisi aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Duruma bağlı.
Eyvallah kanka bakacam.S20 FE haricinde Galaxy A34 bakılabilir.
Şuan pek satışı yok duruma göre bakacam ona.benim önerdiğim yeni bir telefon en son güncellemeler mevcut android 13 kurulu sana kalmıs ikiside zaten aynı fiyat
a34 daha çok alir guncelleme daha yeni cunkus20 fe güncelleme açısından uzun vadede akıllıca olur mu?