- Bütçe
- 10000
![www.epey.com](https://cdn3.epey.com/resim/618556/m_msi-bravo-15-a4ddr-243xtr-1.png)
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Notebook
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
geçersiz url[/URL]
Bu laptop u buldum güzele benziyor sizce güzel mi ve de bu fiyatlarda önerdiğiniz başka gaming laptoplar var mı
düzelttimgeçersiz url
gayet iyi ama ram 16 olsa çok daha iyi olurmuş mümkünse 16gb li modellere bakın derim.düzelttim
Gayet güzel, yanına 3200mhz 8gb ram almanız gerekiyor. 10k için en iyi tercih diyebilirim.Bu laptop u buldum güzele benziyor sizce güzel mi ve de bu fiyatlarda önerdiğiniz başka gaming laptoplar var mı![]()
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Notebook
MSI Bravo 15 A4DDR-243XTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ben bunu öneririmsizce hangisi iyi bu tulparlar da fena değil gibiTulpar T7 V20.2 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V20.2 17,3" Gaming Laptop, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H işlemcisi ile oyuncuları terleten en yüksek oyun zorluklarını görmezden geliyor.www.monsternotebook.com.tr
Ben bunu öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ssd'yi 512 gb yapmayı unutmayın tabii
Size rehberimin linkini attım. Kasası tamamen aynı, işlemcinin soğutma performansına bakabilirsiniz.ısınmada sıkıntı cıkarmı sızce