Orası zaten şaka amaçlıydı söylemeden de anlaşılabileceğini zannetmiştimAttığın videoyu izledim sorulan soruyla alakası yok dostum.
Savunmuyorum. Verdiğimiz bilgileri yanlış diyip kendinin daha yanlış şeyler söylemene uyuz oluyorum sadece.Orası zaten şaka amaçlıydı söylemeden de anlaşılabileceğini zannetmiştim
Ayrıca 8+8 ile adamakıllı dual performansı varken hala bunu savunman...
ileride 8 gb ı satıp 16 daha ekleyip 32gb dual channel kullanabilir neden kendini 16gb la sınırlandırsın ? belki video montajı yapıyor render alıyor yüksek ram lazım flex mode fantezi falan değilNormal bir şekilde 8+8 yapıp dual performansı alacakken böyle fantezileri çalıştığı için tercih etmek mantığa uyan bir şey mi![]()
işte aynı marka aynı model stokta yokAyrıca 8+8 yapmanızı öneririm. Aynı marka Aynı model 8+8 ile performans bu dediğinize göre çok daha iyi olur.
zaten 8gbsı olmadıgı ıcın 16 alacagım8x2 gayet yeterli olur.
Orası zaten şaka amaçlıydı söylemeden de anlaşılabileceğini zannetmiştim
Ayrıca 8+8 ile adamakıllı dual performansı varken hala bunu savunman...
aga keyfımden degıl aynı ram pıyasada yokişte aynı marka aynı model stokta yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten 8gbsı olmadıgı ıcın 16 alacagım
Ben kişisel olarak ihtimali en aza indirgemek adına aynı ramdan 1tane daha 8 takardım oyun için yetecektir zatenSelam. arkadaslar bende b450m s2h anakart var. şuan ıcerısınde 8gb ddr4 cl16 3200mhz ram var. 2. slota 3200mhz cl16 1x16 ram taksam sıkıntı yasar mıyım
illa 8x2 yapcam diyosan aynı model olmasına gerek yok DDR ı mhz si ve cl değeri aynı olsun yeterişte aynı marka aynı model stokta yok
zaten 8gbsı olmadıgı ıcın 16 alacagım
aga keyfımden degıl aynı ram pıyasada yok
kasam tamperlı cam oldugu ıcın hos durmuyor bendekı ram rgb falan herkes uyumlu olmasını ısterilla 8x2 yapcam diyosan aynı model olmasına gerek yok DDR ı mhz si ve cl değeri aynı olsun yeter
e 16gb aldığında gine uyumlu olmuycak ? ışıklarıkasam tamperlı cam oldugu ıcın hos durmuyor bendekı ram RGB falan herkes uyumlu olmasını ıster
olacak aynı modelın 16gbsı vare 16gb aldığında gine uyumlu olmuycak ? ışıkları