Öneri 8-9k Telefon Önerisi

Bir tane gelmiş de yapsam mı yapmasammı kararsızım
16.3.1'den bahsediyorsunuz. Bir kaç sorun düzeltildi diye duydum ama araştırmadım. Ara sürüm olduğundan performansa, pile etkisi olmaz. Deneyin.

16.3.1'den bahsediyorsunuz. Bir kaç sorun düzeltildi diye duydum ama araştırmadım. Ara sürüm olduğundan performansa, pile etkisi olmaz. Deneyin.
Evet ondan bahsediyorum tamam bi denerim

arkadaşlar kafamdaki modeller bunlardı aslında redmi note 10 pro ve 11 pro özellikle, çok fazla karşılaştırma videosu izledim kafam çok karıştı. Ve genel manada 10 pro diyenlerin çoğunlukta olduğunu söyleyebilirim Snapdragondan ötürü sizlerin düşünceleriniz nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum önerin için teşekkür ederim öncelikle malesef bütçem çok esnek değil. Note 10 pro önermendeki güzel olduğunu düşündüğün özellik/ler nelerdir.
Hocam note 10s kullanıyorum note 11 serisine bulaşmayın 10 serisinde 4k video varken 11 serisinde en fazla 1080p var 10 pro veya 10s alabilirsiniz

cevaplarınız için çok teşekkür ederim konuya bakamadım 2 gün 10S ile 10 pro arasında kaldım, 10 pro ya daha yakınım ay sonu gibi ancak alabileceğim o zamana kadar eklemek bu 2 alternatif ve farklı telefon öneriniz olursa seve seve okurum

cevaplarınız için çok teşekkür ederim konuya bakamadım 2 gün 10S ile 10 pro arasında kaldım, 10 pro ya daha yakınım ay sonu gibi ancak alabileceğim o zamana kadar eklemek bu 2 alternatif ve farklı telefon öneriniz olursa seve seve okurum
2. el 12T 2. el olmaz ise 10 PRO taş gibi telefon ben 10S kullanıyorum ve fiyatına göre o da çok iyi ama alabiliyorken 10 PRO daha iyidir

yurt dısı cihazlara da bakıyorum güvenilir bulursam alırım yd önerileri de yapabilirsiniz

Note 10 pro ya da Yurt dışı Mi 11T pro

Bu fiyatlarda önerebileceğim tek telefon S20 FE. Ama onun için de akakçeden takip et indirim kovala. Yoksa 10 binden aşağısını göremedim hiç. İkinci el olur diyosan ikinci ele de yönebilirsin daha iyi telefonlar vardır.

Geri