Çözüldü✓ 8 - 9K ₺ Bütçeye M2 Önerisi

GUSE

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,092
Bütçe
8000
Windows + Aktif kullanım için M2 almam gerekiyor. Sistemde sata ssdler var yeterli gelmiyor. 1 2 TB (2 TB şuan mümkün görünmüyor) Önerinizi bekliyorum beklentim yüksek hız ve tıkanma yaşanmaması. Sürekli repack kurulum yapan sık yüksek boyutta indirme yapan birisiyim. Anakart Gen5 destekliyor ama Gen4-5 fark etmiyor.

Corsair MP600 Elite CSSD-F1000GBMP600EHS Soğutuculu
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8

Bu ürünlerden birisini de önerir misiniz?

Daha dün KC3000 i iade ettim. Boşta 80 derecelerde geziyordu. Belliki arızalı ürün denk geldi, araştırın derim almadan.

Daha dün KC3000 i iade ettim. Boşta 80 derecelerde geziyordu. Belliki arızalı ürün denk geldi, araştırın derim almadan.
Nereden aldığınız önemli birde laptop için aldıysanız (imzanızda laptop var) normal geldi ısınan bir m2 olduğu biliniyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hızı çok düşük 2 tb ve TBWimi iyi olsa da sadece 1 kez alacağım bir şey bakıyorum bir daha pcye yatırım yapmayacağım :D

Nereden aldığınız önemli birde laptop için aldıysanız (imzanızda laptop var) normal geldi ısınan bir m2 olduğu biliniyor zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hızı çok düşük 2 tb ve TBWimi iyi olsa da sadece 1 kez alacağım bir şey bakıyorum bir daha pcye yatırım yapmayacağım :D

Ürün orjinal ondan eminim. Evet ısınma durumu varmış. Bu yüzden birde ssd kutusuna takıp denedim (rog strix) arion, hız testinde 70 e doğru gelince vazgeçtim ve gönderdim. Aslında diğer modellere göre iyi sayılacak bir fiyata satın almıştım üzüldüm açıkcası. Isınma durumlarının farkındaysanız zaten sorun yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Ürün orjinal ondan eminim. Evet ısınma durumu varmış. Bu yüzden birde ssd kutusuna takıp denedim (rog strix) arion, hız testinde 70 e doğru gelince vazgeçtim ve gönderdim. Aslında diğer modellere göre iyi sayılacak bir fiyata satın almıştım üzüldüm açıkcası. Isınma durumlarının farkındaysanız zaten sorun yok.
Konu hakkında çok bilgili olmasam da kalbur üstünden fazla bilgim var :D sadece kampanya yakalamış olan birisi varsa onun yardımını bekliyorum. KC3000 ısınıyor zaten bunu herkes biliyor soğutucu şart ona birde mobilde kullanılıyorsa dahada şart bütçeme göre istediğim hızlarda ürünler var amacım daha fazla boyut yada hızdan az feragat ederek 2 tb almak 7/6 yada 6/6 altındaki hızlarda ssdler atılıyor bende biliyorum 2 tb 5/4 ssd almayı :D

Windows + Aktif kullanım için M2 almam gerekiyor. Sistemde sata ssdler var yeterli gelmiyor. 1 2 TB (2 TB şuan mümkün görünmüyor) Önerinizi bekliyorum beklentim yüksek hız ve tıkanma yaşanmaması. Sürekli repack kurulum yapan sık yüksek boyutta indirme yapan birisiyim. Anakart Gen5 destekliyor ama Gen4-5 fark etmiyor.

Aşırı kullanımda şişmez demi taşırken hız düşme anlamında
üzerinde pasif sogutma var anakartıda dandiri almayacan b850 tomohawk ve üzeri yada x870 alacan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,725
Üyeler
189,317
Son üye
Erencan35
Geri