Neler Yeni

8 Aylık Millenicom deneyimim ve yaşadıklarım.

şahin doğan

80+ Platinum

şahin doğan

80+ Platinum

kırmızışarapp

80+ Silver

kırmızışarapp

80+ Silver
Türknette çok sorun yaşayan tanıdıklar var geçilmez.
Altyapı varsa geçilir. Çünkü bizzat kendi altyapıları. Herhangi bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Kaç yıldır vdsl ile kullanıyorum türk telekom altyapısından türkneti. Onda da sorun yaşamadım. Bölgeden bölgeye değişiyor. Çoğu zaman tesisattan, modemden vs oluyor bence sorunlar.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Bağlanma Süreci -
Superonline taahütüm bitince farklı internet arayışına girdim ve taahütlü internet istemiyordum alt yapıma baktığım zaman bütün internetlerin sağlayıcılarının olduğunu gördüm araştırmalar sonucunda en mantıklısı millenicom geldi ve hemen müşteri hizmetlerini aradım başvurum alındı ve hemen ertesi günün sabahında 1 kişilik bir ekip gelip bağlantımı yaptı 2 saat içerisinde internetimin aktif olacağını söyledi ve 15 dakika içerisinde internetimin aktif olduğuna dair bir mesaj geldi ve artık internetimi kullanbiliyordum.

Evraklar ve işlemler-
İnternetim aktif olmasına rağmen benden herhangi bir belge veya imza almamışlardı sadece tc no ve telefon numarası alınmıştı internetimin bağlanmasından 2 gün sonra ups kargo ile internet sözleşmem bana geldi eğer sözleşmeyi alıp okumak isterseniz tekrardan sizin kargolamanız gerek ama hemen orada imzalarsanız kargocu belgeleri alıp gidiyor ben belgelerin fotoğraflarını çektim ve okudum herhangi bir farklı içerik yoktu.

İnternet hızım ve ping değerlerim-
Alıntıyı görüntüle
35 Mbps paketi almama rağmen 39-40 Mbps arası download 5.5-6 Mbps arası upload alıyorum ve ping değerim 2 ile 5 arası değişiyor ( istanbulda yaşıyorum )
valorant da sabit 11 ping - league of legends de sabit 12 ping alıyorum.
35 Mbps millenicom kullanan arkadaşlar ortalama 4 Mb/s ile indirme yaptıklarını söylüyorlardı ama ben ortalama 5.3-5.7 Mb/s ile indirme yapıyorum.

Yaşadığım sorun ve çözümü-
Galiba 2. veya 3. ayda ıp sorunu yaşamıştım müşteri hizmetleri ile görüştüm sorunun modeme ıp gelmemesinden dolayı olduğunu ve en kısa sürede çözülecek dendi uzaktan çözemedikleri için diğer gün sabah bir kişi geldi kontrol etti ve herhangi bir sorun yok dedi fakat binanın bodrum katında bulunan kabloda bir sorun olabileceğini gidip kontrol edeceğini söyledi aşağı indi ve düzeltti ondan sonrada herhangi bir sorun yaşamadım.

Kişisel görüşüm-
İlk olarak taahütsüz olması en iyi yönlerinden biri verdikleri internetin vaat ettikleri hızların altına düşmemesi ve hatta üzerinde olması cabası oyunlarda herhangi bir ping dalgalanması olmadığı için rahatım ve değiştirmeyi düşünmüyorum şimdilik, eğer alt yapınız iyi ise herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz benim sitemdeki alt yapı iyi fakat superonline da kesintiler ve dalgalanmalar oluyordu ama millenicom da öyle bir
sorun yok.

Bunlar 8 aylık deneyimlerimdi ileride herhangi bir sorun olursa konuya ekleme yaparım.

İyi günler.
1 kişilik ekip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,750
Üyeler
161,130
Son üye
ugurjan
Top Bottom