Öneri 8 Bin TL Altı 2.El Amiral Gemisi

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
543
Bütçe
7500
6 Yıldır Samsung Note 10 Plus kullanıyorum ama telefonun artık cidden yavaşlamaya başladığını düşünüyorum ve tanıdık bir telefoncu telefonum için 5500 tl önerdi.

Telefonum kozmetik olarak neredeyse kusursuz ve sadece kasada ve s pen de çizikler var. Üstüne 2k koyup yeni bir şey almak istiyorum.

Eski bir amiral gemisi olsa da olur çünkü alacağım telefonun şu anki telefonumdan daha iyi olmasını isterim.

Diyarbakır'da oturuyorum (Belki 2.el sitelerinde işi kolaylaştırır)

o telefonu 2.elde 7k ya falan satabilirsin ne alıcağın konusuna gelirsek arada o fiyata s21 düşüyordu takip et

Telefon YD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@MattJohn hocam bir baksanıza bana ne önerirsiniz?
Hocam o bütçeyi hiç bilmiyorum ki yani, yine YD ikinci el bir Samsung bak bence, ona alışmışsın hoşuna gider. Bir de imkanın varsa bütçe arttır bence ya, zor bir tık. Senin telefon da baya düşüğe gidiyormuş şaşırdım, Note 10 Plus ne kadar da YD olsa iyi telefon gibi.

Hocam o bütçeyi hiç bilmiyorum ki yani, yine YD ikinci el bir Samsung bak bence, ona alışmışsın hoşuna gider. Bir de imkanın varsa bütçe arttır bence ya, zor bir tık. Senin telefon da baya düşüğe gidiyormuş şaşırdım, Note 10 Plus ne kadar da YD olsa iyi telefon gibi.
iyi telefon fakat artık 6 yaşında

Samsung S20

Geri