Eleştirmek ile hadsizliği birbirine karıştırmayın. Çirkin örneklendirmelerinize Peygamber gibi kutsal değerleri katamazsınız.A-ama imamhatipler olmasa kendi peygamberimizi nasıl yaparız![]()
Eleştirmek ile hadsizliği birbiri ile karıştırmayın. Çirkin örneklendirmelerinize Peygamber gibi kutsal değerleri katamazsınız.
İnanmayabilirsin ama başkasının dinine saygısızlık yapma hakkına sahip değilsin.A-ama imamhatipler olmasa kendi peygamberimizi nasıl yaparız![]()
Allaha inanıyorum, siz olayı çok farklı anlamışsınız.Eleştirmek ile hadsizliği birbiri ile karıştırmayın. Çirkin örneklendirmelerinize Peygamber gibi kutsal değerleri katamazsınız.
Hocam böyle üyeler nasıl barınabiliyor direk perma atılması lazım sonra ateistlere saygı bekliyorlar adamlar peygamberi ti ye alabiliyor ne çirkin insanlar ya.Eleştirmek ile hadsizliği birbiri ile karıştırmayın. Çirkin örneklendirmelerinize Peygamber gibi kutsal değerleri katamazsınız.
Ben okuyorum, doktor olan da mimar olan da okulumuzda seminerlerde konuştu. Eğitim de iyi.Şu ülkede imam hatip mezunu olup mimar olan görmedim, burda eleştirdiği öğrenciler değil okuldaki eğitim sistemi, cahillik.
Putlarla yaparsın kankam hadi git şimdiden başla yapmayaA-ama imamhatipler olmasa kendi peygamberimizi nasıl yaparız![]()