Neler Yeni

8 Ekim 2020 Diyanet'e 5 bin personel müjdesi

bofuduk55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Onur bay
Kaç yaşındasın sen? senin okuduğunu anlama problemin mi var? istersen git muza tap banane ben bu forumda kişinin dini inancı ve kutsallarına yine aynı şekilde inançsız kişinin inançsızlığına laf ettirmem. Başka forumlarla karıştırmayın burayı
mekanın sahibi geldi <3 ^^

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Uygunsuz dil
Bunlar böyle sonra neden ateistlere vs saygımız yok aslında biz onlara karışmıyoruz adamlar pardon adam dedim bizim değerlerimizle alay ediyor.
Ulan senin peygamberine mi sövdük? Olayı anlamıyor gelmiş bana çamur atıyor bi oku burda ne anlatmak istemiş? Amacı ne diye.

T.P.G.

80+ Titanium
Kaç yaşındasın sen? senin okuduğunu anlama problemin mi var? istersen git muza tap banane ben bu forumda kişinin dini inancı ve kutsallarına yine aynı şekilde inançsız kişinin inançsızlığına laf ettirmem. Başka forumlarla karıştırmayın burayı
Tahminimce arkadaş devlete laf atmak istedi ama bunu peygamberler üzerinden yapması hoş değil.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Diyanet İşleri Başkanlığı'nca sözlü sınav sonucuna göre 3 bin 500 imam-hatip, 1500 Kur'an kursu öğreticisi ve 100 müezzin-kayyım alınacak.

Yine üretmeyen bir yere yatırım yapıyoruz, çok mu gerekliydi bu, ne düşünüyorsunuz?

Kaynak
Eksik varsa tabii ki gerekli

majorw0w

80+ Silver
Ulan senin peygamberine mi sövdük? Olayı anlamıyor gelmiş bana çamur atıyor bi oku burda ne anlatmak istemiş? Amacı ne diye.
Popondaki şey kurumamış ulanlı konuşup aklınca espri yapmaya çalışıyorsun dalga geçtiğin konuya bak abdullaha da desene ulan senin peygamberine mi sövdük diye ? İnanıyorum demişssin kendi inandığın değer üzerinden dalga geçiyorsun konu ile ilgili ne yazdığını iyi oku.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çoğu öyle bir anda nasıl çoğaldılar ama :)

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Tahminimce arkadaş devlete laf atmak istedi ama bunu peygamberler üzerinden yapması hoş değil.
Sonunda anlayan biri çıktı 😅 İyice okursanız hiç bir peygamber ile dalga geçildiğinin alakası olmadığını anlarsınız.

ahenk'

80+ Silver
bir imam hatipli olarak dalga geçtiğiniz konu çok yanlış belki hükümet başka konularda eleştirilebilir(ekonomi vs. ) ama bu konuda katılmıyorum cümle biraz dağınık oldu ama anladınız herhalde
Dostum Türkiye müslüman bir ülke değildir. Bunun yanında ülkemizde verilen dini eğitim ve "dincilik" ortada. Gereksiz atama!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sınav yaklaşıyorken AKP gençlik kollarına katılayım diyorum, azcık kul hakkı yiyelim :cool: 🤘 🕋
Dalga geçiyoruz ama üzücü be Lecter :(

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Linç tayfa gene boş linç kasıyor. Çok takma bunları. Ne demek istediğini anlayan anladı zaten. Gene de forumun büyük bir kısmının inancına biraz saygısızlık gibi olmuş. Lâkin bu kadar abartılıcak bir şey değil. Ayrıca "adam gerekiyorsa atanır" diyen arkadaşlar, ne doktorlar, ne öğretmenler atanamıyor. Çok gerekliymiş gibi imam atanması saçmalık öte değil. Her yıl diyanete harcanan paradan haberiniz yok heralde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye
Gundgann
Top Bottom