IOS 8 Eylül'de iPhone 11 aldım, pil sağlığı %97.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,032
Evet arkadaşlar belirttiğim tarihte yani 2 ay önce bir iphone 11 aldım 64gb, 2 ayda pil sağlığı %97'e düştü. Ne telefonla şarjdayken oynadım hatta şarjda oynamayı geçin telefona daha önce oyun bile indirmedim. %99'a düştükten sonra %98 ve %97'e su gibi aktı resmen. Bunun sebebi nedir, kullanıp da aynı sorunu yaşayan var mıdır? Garantiye göndermeyi düşünüyorum.
Bu gün nakite sıkıştım telefonculardan fiyat alıyordum, orada bir adam da iphone 11 kullanıyordu cihazı 4 aylık(temmuzda satın almış) ve pil sağlığı %100. Çok şaşırdım, böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Yoksa söylediğim gibi garantiye göndereceğim.

30 Temmuz 2020'de aldım, daha 1 hafta önce %97 pil sağlığına düştü.

Pil süren ve ekran süren günde ve haftada ortalama kaç saat? Telefonu kaç güne bir şarj ediyorsun?

30 Temmuz 2020'de aldım, daha 1 hafta önce %97 pil sağlığına düştü.

Pil süren ve ekran süren günde ve haftada ortalama kaç saat? Telefonu kaç güne bir şarj ediyorsun?
Ekran süresi kapalı, açık tutmayı sevmiyorum. Pil süresi, açık: 4 sa. 35dk. Kapalı: 2sa. 11dk., Her gece şarja takıyorum.

Haftada ortalama pil süresi, açıkken: 5sa. 33 dk. kapalıyken: 51 dk.

Ekran süresi kapalı, açık tutmayı sevmiyorum. Pil süresi, açık: 4 sa. 35dk. Kapalı: 2sa. 11dk., Her gece şarja takıyorum.
Telefonunu gün içerisinde aktif olarak kullanıyorsun ve her gece şarja takıyorsun.
8 Eylül'den bu yana bunu her gün yaptığını düşünürsek çok da absürt bir şey yaşamamışsın. Gayet olağan.

Garantinin sana olumlu cevap vereceğini düşünmüyorum açıkçası ama şansını denemek istiyorsan deneyebilirsin.

Telefonunu gün içerisinde aktif olarak kullanıyorsun ve her gece şarja takıyorsun.
8 Eylül'den bu yana bunu her gün yaptığını düşünürsek çok da absürt bir şey yaşamamışsın. Gayet olağan.

Garantinin sana olumlu cevap vereceğini düşünmüyorum açıkçası ama şansını denemek istiyorsan deneyebilirsin.
Sağlık %80 altına düşene kadar bir şey yapmıyorlar diye biliyorum. En azından android'de böyle.

Geri