Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
Hurafe dediğim %80 çok gereksiz. 90-95 yeter.
Hurafe olduğunu kanıtla dostum.
Hurafe dediğim %80 çok gereksiz. 90-95 yeter.
Yav hurafe dediğim gereksiz diyorum kanıtla diyorsun. Gereksiz diyorum. %80'de çekmek nedir ne saçma işler.Hurafe olduğunu kanıtla dostum.
Yav hurafe dediğim gereksiz diyorum kanıtla diyorsun. Gereksiz diyorum. %80'de çekmek nedir ne saçma işler.
O zaman hurafe olmadığını kanıtla dostum.
Önemli olan pil yüzdesini doğru aralıkta tutabilmek.
Bir gün %0 bir gün %20 bir gün %10 da sarja takarsan sıkıntı olur. Üzerine gidip kafana göre sarjdan çekersen yine sorun olur. Ömür uzatır belki dediğin şey ama gereksiz. Stabil olarak her zaman %20 de tak istersen %100 de çek erken bozuluyor mu gör. Yıllardır böyle telefon kullandım ve gram sıkıntı yok. %80'de çekiyorsan telefon olma. Onun yerine ücretle yenisini taktır. 70 bine iPhone alıp pil nasıl korunur diye araştırıyorlar. Bilader zaten batarya 2-3 bine değişiyor. Stabil olarak belli aralıkta tak sen 1-2 yılda mı sağlığı kötü oluyorsa nedir gider yeni batarya alırsın.
Doğru olan kullanıcıya göre değişiyor sıkıntı orada. İnternete bak yüzlerce bilgi var.Ben doğru olanı söyleyeyim de isteyen yapar isteyen yapmaz. Pili sürekli %25 - 80 aralığında tutmak eziyet zaten.
%80'de çekecek kadar takıntılı olan insan da ne bileyim.
almanyadan almıstım bıde telefonu tr de bakarlar mıGünde 3 kez şarj ettiğim ve bolca powerbank kullandığım iPhone 12 mini bile 23 ayda %86 oldu. Pilinde bir problem var.
Batarya sağlığını çok dert etmemek gerek, %80 olmadığı sürece bir etkisi yok. 2 aylık iPhone 15 %100 gözüküyor hala.
Orjinalşarj aleti ve şarj aleti kullanımı etkili oluyor