İphone 13 pil sağlığı

Reaksiyon skoru
0
6 aydır kullandığım iphone 13 cihazımın pil sağlığı %97 ye düştü 2 hafta falan önce baktığımda %99 du telefonu baya kullanıyorum her gece şarja takmam gerekiyor şarjı baya azaldığı için bu durum normal mi yoksa apple destek tarzı bir yere yazmam gerekir mi? Ayrıca bir forumda %80 altına düştüğünde apple ücretsiz değişiyormuş bu hala geçerlimi ve şartları neler?

6 aydır kullandığım iphone 13 cihazımın pil sağlığı %97 ye düştü 2 hafta falan önce baktığımda %99 du telefonu baya kullanıyorum her gece şarja takmam gerekiyor şarjı baya azaldığı için bu durum normal mi yoksa apple destek tarzı bir yere yazmam gerekir mi? Ayrıca bir forumda %80 altına düştüğünde apple ücretsiz değişiyormuş bu hala geçerlimi ve şartları neler?
Normal 2 yılın sonunda %80-85 arası oluyor her türlü.

Normaldir.

lityum iyon pil yaşayan bişey. sen telefonu baya kullanıyorum diyosun, her gece sarja takıyon, e tabi düşcek. 6 ayda %3 kayıp mükemmel bi değer. millet 6 ayda %90'a düşürüyo, öp başına koy.

Normal eğer önlem istersen akıllı priz alıp zamanlayıcılı şekilde çalıştırıp şarja takabilirsin tüm gece şarj etmemiş olursun

Bazen telefon yanlış hesaplıyor olabilir sanırım 6 ay içerisinde 80 altına düşerse değişim vardı

Sağlığın bir anda fazla düşmesi bendede olmuştu apple desteğin dediğine göre bu durum normalmiş telefon ölçümlerini ara ara yapıyormuş. 2 haftada %2 düşmesi bundan sonraki her 2 haftada bir %2 düşeceği anlamına gelmiyor yani

Bildiğim kadarıyla garanti süresi içinde %80 in altına düşerse değiştiriyorlar

14 kullanıyorum , 4 yıl olacak 78 de şuan.

Iphone 11 kullanıyorum. Mart ayında 3 yıl olacak ve şu an %87 pil sağlığım. Sanırım ben pek uğraşmıyorum telefonla herkesin çabuk azalıyor.

bence biraz hızlı düşmüş ya benim de iphone 13 var 3. yılına girdi telefon pil sağlığı %86 ayrıca aktif olarak da kullanıyorum telefonu yani

Ben 8 ay önce aldım IPhone 13, şu anda pil sağlığı 99. Her gece takıyorum şarja, bazen %50 de bazen %7 de oluyor ama her halukarda takıyorum. İyileştirilmiş pil şarjını açık tutuyorum ayarlarda. Gece 12 gibi takıyorum şarja, sabah 7 de uyandığımda çıkarıyorum. Zamanlarını kendisi düzenledi artık telefon. %80 e kadar şarj ediyor sonra şarjı kesiyor kendisi, saat 05:30 - 06:00 arası kalan %20 lik kısmı şarj etmeye başlıyor kendisi. Bu sayede gece boyu %100 deyken hala şarj olmaya devam etmemiş oluyor.

Ekler

• Pil şarjı.webp
    Pil şarjı.webp
    7.9 KB · Hit: 7
Geri