Çözüldü✓ IPhone pil değişimi hakkında

alemdarr

80+
Reaksiyon skoru
19
herkese iyi forumlar, iphone 13 cihazımın pil sağlığı %79’a düştü. Apple servisinde orijinal bir şekilde bataryasını değiştirmek istiyorum siteden baktığımda tahmini ücret olarak 4000₺’ye yakın bir ücret gözüküyor. Sizce değiştirmem mantıklı mı? Telefonum hızlanır mı? Ve daha önce değiştiren hocalar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

herkese iyi forumlar, iphone 13 cihazımın pil sağlığı %79’a düştü. Apple servisinde orijinal bir şekilde bataryasını değiştirmek istiyorum siteden baktığımda tahmini ücret olarak 4000₺’ye yakın bir ücret gözüküyor. Sizce değiştirmem mantıklı mı? Telefonum hızlanır mı? Ve daha önce değiştiren hocalar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
%79 Gideri Var Hocam .

%21'lik Bir Şey İçin Batarya Değişilir Mi ?

%50 Olsa Bile Bataryayı Tam Kullanamadıktan Sonra Neyleyim Ben Apple Gibi Telefonu 😅

benim şuan %83 idare ediyor beni oyun vs oynamıyorum günde 1 şarjla
değiştirmek şart gibi ama

%79 Gideri Var Hocam .

%21'lik Bir Şey İçin Batarya Değişilir Mi ?

%50 Olsa Bile Bataryayı Tam Kullanamadıktan Sonra Neyleyim Ben Apple Gibi Telefonu 😅
hocam 79 gözüküyor ama inanılmaz hızlı bitiyor

telefonun bataryası seni bür gün götürüyorsa problem yoktur hocam eğer ki bir günü götürmüyor saat öğlen 4 gibi bitiyorsa değiştirin. Batarya orjinal batarya bile olsa içinde orjinal apple parçası ile değişmiştir yazar yani ilerde satmak isteseniz bile değerini batarya değişmiş olarak alacakalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonun bataryası seni bür gün götürüyorsa problem yoktur hocam eğer ki bir günü götürmüyor saat öğlen 4 gibi bitiyorsa değiştirin. Batarya orjinal batarya bile olsa içinde orjinal apple parçası ile değişmiştir yazar yani ilerde satmak isteseniz bile değerini batarya değişmiş olarak alacakalar.
Satarken batarya orjinal olsa bile orjinal olmayan batarya ile değişen cihazın aynı ücretine denk geliyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satarken batarya orjinal olsa bile orjinal olmayan batarya ile değişen cihazın aynı ücretine denk geliyor
Gayet açıklayıcı oldu hocam teşekkür ederim

Gayet açıklayıcı oldu hocam teşekkür ederim
Çok güzel açıklamış telefon ilerde saticaksan hiç açtırma telefon açıldı diyerek fiyat düşüyorlar pil servis olması daha yararlı senin için 4000 TL kazık fiyat bu arada.
Orjinal pil foxcoon üretiyor uçuk kaçık Bir fiyatıda yok kime kime ne tutursa.
Parca toptancilari toplu getirip uyguna satıyor.13-20dolar civarı galiba en son sormuştum telefona göre fiyat değişiyor.
20 dolar bile yok en kralı bence.
1752929199112.webp

Benim pil bitti,değişimini orijinal ile mi yoksa olmayan ile mi yaptırsam emin değilim mecbur değiştirmek zorundayım pil şiişti çünkü

Benim pil bitti,değişimini orijinal ile mi yoksa olmayan ile mi yaptırsam emin değilim mecbur değiştirmek zorundayım pil şiişti çünkü
telefonun garantisi var mı hocam

Hocam tavsiyem hep orjinaldir. Kullandığınız eşya orjinalinde iyidir. Servis garantisi bitmiş cihazlara bile batarya değişim desteği sağlıyor diye biliyorum sadece yapmanız gereken yedek almak olucak. Serviste sıfırlıyorlar diye hatırlıyorum siz yedeğinizi alın ve götürün orjinali ile değişsin. Şahsi fikrim marka batarya tavsiye etmeme yönünde...

Geri