Yardım iPhone pil sağlığı hakkında (7.5 ayda %95)

Shibou

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
961
Merhaba 10 Kasım'da iPhone 15 Pro aldım ve 7.5 ayda pil sağlığım %95'e düştü. Nisan'ın ortasına kadar %100'de ilerliyordu mayısın ortasında %98'e, 1.5 aylık süreçin ardından da şu an %95'e düştü. Birden böyle düşmesi endişelendirdi normal mi? Birde %85'in altına düşerse pil değiştirmeyi düşünüyorum böyle bir şey var mı ve ücreti ne kadar bilen yazarsa sevinirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şarj aleti orijinal ve %85'e kadar şarj ediyorum

Ekler

• IMG_0460.png
    IMG_0460.png
    148.9 KB · Hit: 838
Merhaba 10 Kasım'da iPhone 15 Pro aldım ve 7.5 ayda pil sağlığım %95'e düştü. Nisan'ın ortasına kadar %100'de ilerliyordu mayısın ortasında %98'e, 1.5 aylık süreçin ardından da şu an %95'e düştü. Birden böyle düşmesi endişelendirdi normal mi? Birde %85'in altına düşerse pil değiştirmeyi düşünüyorum böyle bir şey var mı ve ücreti ne kadar bilen yazarsa sevinirim
Normal bir düşüş.

Tamamen telefonu kullanmanla alakalı bende 12 vardı 1 sene falan geçmesine rağmen 96ydı hala

Çok takılma pil durumuna apple pil değişim ücretleride internette yazıyor Google amcaya sorarsan söyler.

Ben eylülde 13 almıştım şuan pil sağlığım %90 bence normal bazılarında hiç düşmeyip bi anda hızlı düşebiliyor pil sağlığı

Normal diye biliyorum hatta bi arkadaşımda 93 e düşmüştü 8 ayda

8 ayda yüzde 99a düştü benim 15 pro max devir sayım 124. Senin 299 devir sayısı olmuş kullanımla alakalı bir şey

1000 devire kadar %80 altında olursa pil sağlı ücretsiz değiştiriyorlar

gayet normal hocam düşmesi iphonelarda pil böyle düşüyor

14 PRO MAX telefonum 1 yıllık kullanım ile %94 e düştü. Sağlıklı kullanıyorum 40 olunca şarja koyuyorum 80 de çıkarıyorum.

14 PRO MAX telefonum 1 yıllık kullanım ile %94 e düştü. Sağlıklı kullanıyorum 40 olunca şarja koyuyorum 80 de çıkarıyorum.
Ben dikkat etmiyorum 1 yıl 2 ay kullanıyorum %90. Bu şekilde kullanmak sıkıcı olsa gerek. Rahat kullanamazsın eğer %100 böyle davrandıysan.

Son düzenleme:
Geri