8 GB ddr4 ram

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Arkadaşlar selam, ben ryzen 3 2200g işlemciye sahibim. Anladığınız üzere sistemim apu, ben bu sisteme 8 GB ddr4 3000mhz ram almak istiyorum lakin hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Fiyat performans olması benim için çok önemli. Bütçem 285 TL bana kaliteli ciddi manada fiyat performans ram önerir misiniz ?

Arkadaşlar selam, ben ryzen 3 2200g işlemciye sahibim. Anladığınız üzere sistemim APU, ben bu sisteme 8 GB ddr4 3000mhz ram almak istiyorum lakin hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Fiyat performans olması benim için çok önemli. Bütçem 285 TL bana kaliteli ciddi manada fiyat performans ram önerir misiniz ?
incehesapta cuma indiriminde gecen hafta 229 tl APACER ramleri vardi bu cumayida bekle kesin guzel bir sey gelir

Arkadaşlar selam, ben ryzen 3 2200g işlemciye sahibim. Anladığınız üzere sistemim APU, ben bu sisteme 8 GB ddr4 3000mhz ram almak istiyorum lakin hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Fiyat performans olması benim için çok önemli. Bütçem 285 TL bana kaliteli ciddi manada fiyat performans ram önerir misiniz ?

Geri