Fpse tabii ki etkisi olur ve kesinlikle 2x8gb tercih et günümüz oyunlarında 8gb yetersiz kalıyor.Arkadaşlar sizce yeni alıcağım pc de 8 gb ram yeterli olurmu yoksa 2x 8 gb rammi kullanayım oyunlarda fps ye bir yararı olurmu acaba
Ne imkansızı ben ark ı 4 gb ile oynuyorum 8 gb ile her oyun oynanır.Yeni çıkmış oyunları oynamayı düşünüyorsan 8 in yetmesi imkansız fakat bi csgo lol rocket league falan oynayacaksan 8gb yeterlidir
Bir zamanlar Donanım Arşivi videosu izliyordum 4 yıl önce 2016 yılında toplama bilgisayar topluyordu Abdullah bey ve demişti ki ''Dostlarım Böyle bir PC'de 8 GB RAM Yeterde artar'' demişti ama şimdi malesef yetmiyor ...Arkadaşlar sizce yeni alıcağım pc de 8 gb ram yeterli olurmu yoksa 2x 8 gb rammi kullanayım oyunlarda fps ye bir yararı olurmu acaba
ark 2015 yılında çıkmış bir oyun cod yada assasins creedin son oyunlarından birini denersen 8 in yetmediğini anlayabilirsin teşekkürler.Ne imkansızı ben ark ı 4 gb ile oynuyorum 8 gb ile her oyun oynanır.
Eğer bütçe varsa en az 16gb 3000MHz alınmalı bütçe azsa en kötü 8gb 2133MHz alınmalıArkadaşlar sizce yeni alıcağım pc de 8 gb ram yeterli olurmu yoksa 2x 8 gb rammi kullanayım oyunlarda fps ye bir yararı olurmu acaba
AkkzkakskjzBende 2x4 DDR3 1333mhz var ??
Teşekkürler alıcağım pc de rx570 var peki direk 16 gb mi qlmalıyım yoksa 2x 8 mi hangisi daha yqrqtlı olu acabaGüncel oyunlar için yetersiz kalır.