B450ms2h R5 1600 AF PSU çok eski 450 watt vento akAnakarttaki CPU güç girişlerinin hepsini dolduracaksın diye bir kaide yok.
Anakart, işlemci ve PSU modelini söyle.
Sadece işlemci için 4 pin CPU güç kablosu yeterli olacaktır.B450ms2h R5 1600 AF PSU çok eski 450 watt vento ak
Ekran kartlarındaki gibi işlemci gücü arttıkça mı giriş artıyor yani mesela r5 5600x alırsam her türlü psu güncellemem mi gerekirSadece işlemci için 4 pin CPU güç kablosu yeterli olacaktır.
Bazı anakartlar görüntü veriyor, bazısı ise hiç açılmıyor. Denemek lazım ama verimli olmaz. Ben Intel sistemde denemiştim, belli bir süreden sonra reset atıyordu. Ama test için kullanılabilir.Arkadaşlar CPU güç girişi 8 pin istiyor ancak benim psu 4 veriyor sorun olur mu ?
Bendede aynı olay oluyo ama bazen reset atmıyor bazen atıyor herhangi bir zararı olur mu?Bazı anakartlar görüntü veriyor, bazısı ise hiç açılmıyor. Denemek lazım ama verimli olmaz. Ben Intel sistemde denemiştim, belli bir süreden sonra reset atıyordu. Ama test için kullanılabilir.
Öyle denebilir. Ancak Ryzen 5 5600X alırsan da 4 pin CPU güç girişi yeterli olur.Ekran kartlarındaki gibi işlemci gücü arttıkça mı giriş artıyor yani mesela r5 5600x alırsam her türlü psu güncellemem mi gerekir