Neler Yeni

8.sınıf bursluluk sınavı zor mu?

Reaksiyon skoru
149
Arkadaşlar selam. Ben liseye geçtim. Bu yıl bursluluk sınavına gireceğim (8.sinif olarak) ben LGS'ye düzenli olarak çalışıyordum LGS bittikten sonra 2 ay boyunca kitap yüzü açmadım son 20 gün kaldi bursluluğa konuların hepsi aklımda yapabilirim ama Türkçe'den korkuyorum biraz sizce şu 20 gün çok çalışsam kazanabilir miyim ve sinav zor mu? (gireceğim tür diger kontenjan).Bir de ben 6.sinifta girmiştim ve o zaman gram ders çalışan birisi değildim 439 puan almıştım taban puan (461 idi) ve fen bilimlerini kodlayamamistim süre yetmediği için yetistiremedim kadın zorla kağıdı elimden almıştı 😟

LGS yüzdelik dilimin kaç , bide 20 gün çalışabildiğin kadar çalış lisede daha zor oluyor kazanmak. 20 gün yetmez boşver çalışmayım demek yerine ne kadar kurtarsam iyidir diye düşün, başarılar dilerim şimdiden

LGS yüzdelik dilimin kaç , bide 20 gün çalışabildiğin kadar çalış lisede daha zor oluyor kazanmak. 20 gün yetmez boşver çalışmayım demek yerine ne kadar kurtarsam iyidir diye düşün, başarılar dilerim şimdiden
Lgs yüzdeligim 6,56 umarım kazanırım teşekkürler.

Arkadaşlar selam. Ben liseye geçtim. Bu yıl bursluluk sınavına gireceğim (8.sinif olarak) ben LGS'ye düzenli olarak çalışıyordum LGS bittikten sonra 2 ay boyunca kitap yüzü açmadım son 20 gün kaldi bursluluğa konuların hepsi aklımda yapabilirim ama Türkçe'den korkuyorum biraz sizce şu 20 gün çok çalışsam kazanabilir miyim ve sinav zor mu? (gireceğim tür diger kontenjan).Bir de ben 6.sinifta girmiştim ve o zaman gram ders çalışan birisi değildim 439 puan almıştım taban puan (461 idi) ve fen bilimlerini kodlayamamistim süre yetmediği için yetistiremedim kadın zorla kağıdı elimden almıştı 😟
Bende geçen sene 2 ay kitap yüzü açmadım son gün yani cuma günü (sınav cmt di) 2 tane tonguç videosu izleyip kazanmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yüzdeliğim geçen sene 2.4 tü bursluluk sınavında da sanırım 465 falan yapmıştım

Lgs den daha kolay oluyor ben lgs de %12 de iken Burslulukta 479 yapıp kazanmıştım
Umarım kazanırsın.

1629030594905.png

Buradan bakabilirsin buna göre çalışmalısın

Alıntıyı görüntüle
Buradan bakabilirsin buna göre çalışmalısın
Teşekkürler bakmıştım da 94 net fazla değil mi? Bakalım inşallah kazanırım kazanmam gerek çünkü bu para yüksek ihtimal okul masraflarıma gidecek kazanamaz sam maddi olarak sorun olabilir o yüzden epey istiyorum

Lgs den daha kolay oluyor ben lgs de %12 de iken Burslulukta 479 yapıp kazanmıştım
Umarım kazanırsın.
Umarım teşekkürler

Yüzdeliğim geçen sene 2.4 tü
Bu arada yüzdeligin çok iyiymiş tebrik ederim beni Türkçe bitirdi yoksa 4-5 lik dilime gidebilirdim istediğim liseyi kaçırdım Türkçe yüzünden 😒

• Beğen
Reaksiyonlar: NMK.
Geri