Chivas Regal
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Hatta istersen sesli olarak anlatayım?Merhaba dün deneme çözerken bazı soruları anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür Ederim.
yok gerek yok o kadara uzun yazmanıza gerek yok zaten çoğunlukla işlem hatası yapıyorumEdebilirim ancak biraz zaman lazım
Discord un varsa ekler misin ?
Discord: cLaW#3373
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta istersen sesli olarak anlatayım?
istek attım bu aradaEdebilirim ancak biraz zaman lazım
Discord un varsa ekler misin ?
Discord: cLaW#3373
Hatta istersen sesli olarak anlatayım?
soru3 isimli olanın cevabı a mı acabayok gerek yok o kadara uzun yazmanıza gerek yok zaten çoğunlukla işlem hatası yapıyorum
istek attım bu arada![]()
pardon b sanırımsoru3 isimli olanın cevabı a mı acaba
1. soru basit 36 ' yı çarpanlarına ayır 6X6 , 12X3 , 36 X 1 gibi burdan çevrelerini bul biri 24 biri 28 , biri 74 oluyor 40 yok.Merhaba dün deneme çözerken bazı soruları anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür Ederim.
40 var 18+18+2+21. soru basit 36 ' yı çarpanlarına ayır 6X6 , 12X3 , 36 X 1 gibi burdan çevrelerini bul biri 24 biri 28 , biri 74 oluyor 40 yok.
kare de bir dikdörtgendirDikdörtgen?
bahçe sorusunun cevabı b şıkkı, 28.Merhaba dün deneme çözerken bazı soruları anlamadım yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür Ederim.
Olsun gene cevap 28 oluyor. O kadar derine ineceğine sanmam ki öyle bir şey hiç duymadım dahakare de bir dikdörtgendir![]()