Neler Yeni

8. Sınıf yeni nesil kitap önerisi

.RBO.

80+ Silver
Yeterince test kitabı çözdüm artık yeni nesil zor sorular cözmek istiyorum ne kitabı önerirsiniz (okyanus master önermeyin)

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Model Yayınları: Son Model matematik
Şiddetle öneririm

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
sınava geçen yıl girdim, çanta yayınlarını çözmüştük matematik olarak, ilk olarak konuyu kavratarak etkinliklerle destekliyor, sonrasında zor yeni nesil sorularla pekiştiriyor. yeni nesil testler konuların sonunda oluyor 10 ya da 11 test genelde hatırladığım kadarıyla. iyi bir kitaptı. Türkçe için herhangi bir paragraf soru bankası alabilirsin, fen için Tonguç çözdüm ama soruları baya kolay pek önermem tongucu. tüm dersleri hatırlamıyorum kusura bakmazsan sevinirim.

DeH$et

80+ Silver
sınava geçen yıl girdim, çanta yayınlarını çözmüştük matematik olarak, ilk olarak konuyu kavratarak etkinliklerle destekliyor, sonrasında zor yeni nesil sorularla pekiştiriyor. yeni nesil testler konuların sonunda oluyor 10 ya da 11 test genelde hatırladığım kadarıyla. iyi bir kitaptı. Türkçe için herhangi bir paragraf soru bankası alabilirsin, fen için Tonguç çözdüm ama soruları baya kolay pek önermem tongucu. tüm dersleri hatırlamıyorum kusura bakmazsan sevinirim.
Kaç aldınız hocam.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Kaç aldınız hocam.
bende baya kötü geçti ya yıl başında 280 küsür yapıyordum genelde dönem ortasında 350 gibi yapmaya başladım sonralara doğru 430a çıktım fakat sınav berbat geçti, 350 yaptım

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
O kitap bence kolaydı bizde aldik mozaikin kitaplari zor oluyordu

.RBO.

80+ Silver
Tonguç'un kitapları LGS için gayet iyi.
Şahsen ben hiç tonguç çözemedim çözmede hocalar önermiyor öğrenmediğimiz konulardan soruyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

10. sınıfım ama 8 dün gibi hatırlıyorum hız yayınlarını alabilirsin
Hız ın matematik uzmanını cözüyorum onun dışındakileri önermiyorlar ezbere dayalı sorular soruyorlarmış

bende baya kötü geçti ya yıl başında 280 küsür yapıyordum genelde dönem ortasında 350 gibi yapmaya başladım sonralara doğru 430a çıktım fakat sınav berbat geçti, 350 yaptım
Benim iyi gidiyor gibi şu anda 400 lerde geziyorum senenin sonuna gelişirim inşallah hedefim 460 ile pursaklar fen

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
Şahsen ben hiç tonguç çözemedim çözmede hocalar önermiyor öğrenmediğimiz konulardan soruyormuş

Hız ın matematik uzmanını cözüyorum onun dışındakileri önermiyorlar ezbere dayalı sorular soruyorlarmış

Benim iyi gidiyor gibi şu anda 400 lerde geziyorum senenin sonuna gelişirim inşallah hedefim 460 ile pursaklar fen
umarım başarırsın, heyecan sorunun yoksa senin için aşırı iyi, sürekli deneme çöz, kontrol et. günde 200 250 soru aşağısına inme bence

Top Bottom