karekökYeterince test kitabı çözdüm artık yeni nesil zor sorular cözmek istiyorum ne kitabı önerirsiniz (okyanus master önermeyin)
Kaç aldınız hocam.sınava geçen yıl girdim, çanta yayınlarını çözmüştük matematik olarak, ilk olarak konuyu kavratarak etkinliklerle destekliyor, sonrasında zor yeni nesil sorularla pekiştiriyor. yeni nesil testler konuların sonunda oluyor 10 ya da 11 test genelde hatırladığım kadarıyla. iyi bir kitaptı. Türkçe için herhangi bir paragraf soru bankası alabilirsin, fen için Tonguç çözdüm ama soruları baya kolay pek önermem tongucu. tüm dersleri hatırlamıyorum kusura bakmazsan sevinirim.
bende baya kötü geçti ya yıl başında 280 küsür yapıyordum genelde dönem ortasında 350 gibi yapmaya başladım sonralara doğru 430a çıktım fakat sınav berbat geçti, 350 yaptımKaç aldınız hocam.
O kitap bence kolaydı bizde aldik mozaikin kitaplari zor oluyordusınava geçen yıl girdim, çanta yayınlarını çözmüştük matematik olarak, ilk olarak konuyu kavratarak etkinliklerle destekliyor, sonrasında zor yeni nesil sorularla pekiştiriyor. yeni nesil testler konuların sonunda oluyor 10 ya da 11 test genelde hatırladığım kadarıyla. iyi bir kitaptı. Türkçe için herhangi bir paragraf soru bankası alabilirsin, fen için Tonguç çözdüm ama soruları baya kolay pek önermem tongucu. tüm dersleri hatırlamıyorum kusura bakmazsan sevinirim.
biz 40 dklık derslerde 4 5 soru falan çözebiliyorduk max, bazıları hocanın bile kafasını karıştırıyordu yeni nesillerde zorlanmıştım ondan söyledimO kitap bence kolaydı bizde aldik mozaikin kitaplari zor oluyordu
Tonguç'un kitapları LGS için gayet iyi.Yeterince test kitabı çözdüm artık yeni nesil zor sorular cözmek istiyorum ne kitabı önerirsiniz (okyanus master önermeyin)
Şahsen ben hiç tonguç çözemedim çözmede hocalar önermiyor öğrenmediğimiz konulardan soruyormuşTonguç'un kitapları LGS için gayet iyi.
Hız ın matematik uzmanını cözüyorum onun dışındakileri önermiyorlar ezbere dayalı sorular soruyorlarmış10. sınıfım ama 8 dün gibi hatırlıyorum hız yayınlarını alabilirsin
Benim iyi gidiyor gibi şu anda 400 lerde geziyorum senenin sonuna gelişirim inşallah hedefim 460 ile pursaklar fenbende baya kötü geçti ya yıl başında 280 küsür yapıyordum genelde dönem ortasında 350 gibi yapmaya başladım sonralara doğru 430a çıktım fakat sınav berbat geçti, 350 yaptım
umarım başarırsın, heyecan sorunun yoksa senin için aşırı iyi, sürekli deneme çöz, kontrol et. günde 200 250 soru aşağısına inme benceŞahsen ben hiç tonguç çözemedim çözmede hocalar önermiyor öğrenmediğimiz konulardan soruyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hız ın matematik uzmanını cözüyorum onun dışındakileri önermiyorlar ezbere dayalı sorular soruyorlarmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim iyi gidiyor gibi şu anda 400 lerde geziyorum senenin sonuna gelişirim inşallah hedefim 460 ile pursaklar fen