Neler Yeni

8. Sınıf yeni nesil kitap önerisi

.RBO.

80+ Silver
umarım başarırsın, heyecan sorunun yoksa senin için aşırı iyi, sürekli deneme çöz, kontrol et. günde 200 250 soru aşağısına inme bence
Heyecan mı bende olmayan bir şey soğuk kanlı bir insanımdır ve 200 250 soruyu nasıl cözebilirim o kadar soruyu nereden bulabilirim şu anda 130-140 arasında soru çözüyorum

Arcturus

80+ Bronze
Bende şuan 30-36 ya yakın kitap var ve aralarından en çok önerdiğim Sinan Kuzucu yayınları ve Süper 8

.RBO.

80+ Silver
Bende şuan 30-36 ya yakın kitap var ve aralarından en çok önerdiğim Sinan Kuzucu yayınları ve Süper 8
Bende de 30 a yakın kitap var yine almaya gideceğim sınavda başarılar bende sana yanıt yayınlarının matematiğini öneririm konuya ilk başladığında güzel oluyor ve içinde çok fazal soru var konu başına 300-500 soru var

Kamil0.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kamil Genç
hocam gama yayınları fenomen nitelik yayınları süper8 bu ikisini kesin çöz tonguç çözme sakın boşu boşuna zaman kaybedersin geçen sene girdim sınava 474 aldım

Arcturus

80+ Bronze
Bende de 30 a yakın kitap var yine almaya gideceğim sınavda başarılar bende sana yanıt yayınlarının matematiğini öneririm konuya ilk başladığında güzel oluyor ve içinde çok fazal soru var konu başına 300-500 soru var
Teşekkür ederim alacağım bu dediğim 2 kitaptan biri lgs de en çok soru tutturan yayın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam gama yayınları fenomen nitelik yayınları süper8 bu ikisini kesin çöz tonguç çözme sakın boşu boşuna zaman kaybedersin geçen sene girdim sınava 474 aldım
Süper 8 yeni aldım ben genellikle konunun ilk testi kolay oluyor öyle değil mi?

Kamil0.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kamil Genç
Teşekkür ederim alacağım bu dediğim 2 kitaptan biri lgs de en çok soru tutturan yayın :)

Süper 8 yeni aldım ben genellikle konunun ilk testi kolay oluyor öyle değil mi?
hocam çok zor değildi galiba ilk sorular ama çok iyi sorular vardı içinde geçen sene

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Şahsen ben hiç tonguç çözemedim çözmede hocalar önermiyor öğrenmediğimiz konulardan soruyormuş
Zamanında 8.sınıf için Tonguç'un denemelerini almıştım ve soruları harbiden dedikleri gibiydi.
O yüzden önereyim dedim. 8.sınıf kaynaklarına uzun süredir bakmıyorum.

AydNn

80+ Bronze
Ben protestleri çözerek denemelerde 490 a kadar çıkmıştı ortalamam ama sınav daha değişikdi de neyse pro testleri öneririm ben şahsen

Okyanus master sanki çok zorlama kuru soruları var soru çözdüğüm çoğu hoca hiç sevmiyor boşuna zorluyorlar diyor ama yinde sen bilirsin
Zorlanmak iyidir sınav için hatalarını görürsün sanki sınav çok kolay olacak

.RBO.

80+ Silver
Ben protestleri çözerek denemelerde 490 a kadar çıkmıştı ortalamam ama sınav daha değişikdi de neyse pro testleri öneririm ben şahsen

Zorlanmak iyidir sınav için hatalarını görürsün sanki sınav çok kolay olacak
Şu sorun var yayın kötü değil ama şahsen bazı soruları yazılmak için yazılmış kendini zorlamak önemli değil güzle içeriğe sahip sorular çözmek önemli şahsen

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
Hocam çok çalışmalısınız. Ben geçen sene girdim. Bu zamanlarda okullar vs. Yoktu çoğunlukta. Sonbahar’da günde 9 saat çalışıyordum. Kış ve ilkbaharda ise günde 12 saat ders çalışıyordum. Umarım istediğiniz liseyi kazanırsınız.

.RBO.

80+ Silver
Hocam çok çalışmalısınız. Ben geçen sene girdim. Bu zamanlarda okullar vs. Yoktu çoğunlukta. Sonbahar’da günde 9 saat çalışıyordum. Kış ve ilkbaharda ise günde 12 saat ders çalışıyordum. Umarım istediğiniz liseyi kazanırsınız.
Kaç puan aldınız yüzdelik diliminiz nedir ?

Top Bottom