8 yönlü dpad gamepad önerisi

bunlarda halleffect vs varmı ve mekanik mi tuşlar
Nova 2 lite öneriyorum size hocam. Mekanik bir dpad ama membran tuşları var. Dpad performansı da fazlasıyla üstün battle axe pro'ya göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hall effect ikisinde de var

D-pad kullanan birisiyseniz Nova 2 Lite öneririm. Tuşları mekanik ve hareket mesafesi çok kısa. Hall effect stickler ve triggerlar mevcut, ayrıca tüy gibi hafif ve yumuşak. Kullanımı kolay bir ürün.
evet hocam dpadden başka oynayamıyorum galiba bunu alacağım

Nova 2 lite öneriyorum size hocam. Mekanik bir dpad ama membran tuşları var. Dpad performansı da fazlasıyla üstün battle axe pro'ya göre

Hall effect ikisinde de var
bir sorum daha olacak xbox 9.nesil kullanıyorum ve pcye direk bağlanıyor buda anında bağlanıyor mu herhangi bir uygulama vs kurmam gerekiyor mu

evet hocam dpadden başka oynayamıyorum galiba bunu alacağım

bir sorum daha olacak xbox 9.nesil kullanıyorum ve pcye direk bağlanıyor buda anında bağlanıyor mu herhangi bir uygulama vs kurmam gerekiyor mu
Evet bağlanıyor direkt. Detaylı bilgi isterseniz test ve inceleme videom da var yt üzerinde bakabilirsiniz

Kendi yazılımı var ancak kurmanız şart değil. Dongle'ı bilgisayara takıp kolu açtığınızda bir bağlanma süreci oluyor, birbirini bir kere tanıdıktan sonra en fazla 5 saniye sürer kolu açıp aktif etmeniz.

Geri