80.000 TL Sistem Onerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

xspeed

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
80000
agalar sadece oyun oynamak icin bilgisayar almayi dusunuyorum.Onceden dizustu almayi planliyodum fakat buyuk ekran vb nedenlerden dolayi masaustu alacagim.
rekabetci oyunlarin yaninda hikayeli oyunlar da oynamayi planliyorum ve dlss gibi teknolojilerinden dolayi rtx 4090 i sectim.diger bilesenlerin de asus msi gibi markalari secmistim fakat biraz pahaliya patliyor.Neyse bana rtx 4090li sistem onerir misiniz? hazir sistem olmasina gerek yok kendim alip toplayabilirim.

Ooo mükemmel bütçe gerçekten şimdi duşa giricem çıkınca mükemmel bir sistem seni bekliyor 😉

niye guluyosun
Post automatically merged:

bekliyorum kardesim eyvallah.
pazartesi 50k'dan sistem tavsiyesi istemissin, gecenlerde 4080li sistem istemissin, simdi de tekrardan 80k'ya 4090lı istiyorsun.
troll geldi saliyorum konuyu

400 TL geri ödemesi var almayı unutma

800 TL geri ödemesi var almayı unutrma

pazartesi 50k'dan sistem tavsiyesi istemissin, gecenlerde 4080li sistem istemissin, simdi de tekrardan 80k'ya 4090lı istiyorsun.
troll geldi saliyorum konuyu
cok arada kaliyorum kardesim bilgisayarla da aram pek yoktur zaten. en mantiklisi ust seviye bilgisayar toplamam gerek diye dusunuyorum. 4080 4090 vb.

Sadece saf oyun icin mi 4090 istiyorsun?
hadi almicam diyelim merak edip soramaz miyim ne bu tavir kardesim beni mi takip ediyosun a

400 TL geri ödemesi var almayı unutma

800 TL geri ödemesi var almayı unutrma

eyvallah sarjim az inceleyecegim sonra.

hadi almicam diyelim merak edip soramaz miyim ne bu tavir kardesim beni mi takip ediyosun a

eyvallah sarjim az inceleyecegim sonra.
lIsser kardesim acilen olgunlasman gereken konular var.sacma sapan cocukca tavirlar sergileme.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri