80.000TL laptop önerisi

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,740
Bütçe
80000
Daha F/P bir model varsa 85.000TL olabilir.

Arkadaşım üniversiteye gidecek. Elektrik elektronik okuyacak. Bilgisayar lazım olur mu olursa ne performans lazım olur bilmiyorum. Ek olarak fazlasıyla oyun oynayacak.

ROG 5060 almaktansa alt kasa ama 5070 olmasını tercih ediyoruz. Ancak sorun çıkarmaması önemli. Dolayısıyla son zamanlarda sorun çıkarttığını duyduğum HP Victus, Lenovo LOQ vs. olmasın.

Teşekkürler.

Daha F/P bir model varsa 85.000TL olabilir.

Arkadaşım üniversiteye gidecek. Elektrik elektronik okuyacak. Bilgisayar lazım olur mu olursa ne performans lazım olur bilmiyorum. Ek olarak fazlasıyla oyun oynayacak.

ROG 5060 almaktansa alt kasa ama 5070 olmasını tercih ediyoruz. Ancak sorun çıkarmaması önemli. Dolayısıyla son zamanlarda sorun çıkarttığını duyduğum HP Victus, Lenovo LOQ vs. olmasın.

Teşekkürler.
İndirim bugüne özel bitmeden alın.

Hall sensor sorunu var mı? Soğutması nasıl?
Omen max bu. Hall yok sogutma guzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dk 41 ir sensor kismini zaten asagi uzatmislar.
Vapor chamber ve Zayıf cpu ile 80i bile bulmayacaktir yükte.

Son düzenleme:
Yok. HP Omen Max istiyorduk da parayı yetiştiremedik...
Gamegaraj'da iyidir bu arada öneririm. Piyasa LOQ ve anakart problemlerinden biraz karıştı bence ama verdiğiniz paraya en iyi donanımı veren modelleri öneririm. Ciddi kronik problemi olmayan modellerin ısı sorunları ptm7950 gibi yarı ısı iletkem macunlarla çözülüyor. Yani siz aslında sadece oyun laptopu almıyorsunuz bakım derdi de alıyorsunuz. 😀

O laptoplarda sıvı metal varsa sıvı metalin ömrü ne kadarsa o kadar sürecek bakımsız dayanması ama normal macunlara termal bakım senede 1 kere mutlaka yapmak lazım. Bir de ptm 2 3 yıl sürüyormuş sanırım dayanma konusunda.

Ciddi kronik problemi olmayan modellerin ısı sorunları ptm7950 gibi yarı ısı iletkem macunlarla çözülüyor. Yani siz aslında sadece oyun laptopu almıyorsunuz bakım derdi de alıyorsunuz.
Hocam garantisi bitene kadar ellemeyiz kesinlikle. Niye garantiden çikaralım?
Bir de ptm 2 3 yıl sürüyormuş sanırım dayanma konusunda.
Kullanıma bağlı ama genelde maksimum 2 yıldan sonra değişmek gerekiyor. Yılda bir öneren de çok.

Hocam garantisi bitene kadar ellemeyiz kesinlikle. Niye garantiden çikaralım?

Kullanıma bağlı ama genelde maksimum 2 yıldan sonra değişmek gerekiyor. Yılda bir öneren de
Garantiyi bozmamak lazım elbette ama garanti etiketi vs. yoktu ben kendi laptopumu yaptım mesela. Garanti 2 yıldı 2 yıla çoğu laptop sorun çıkarmaz 3 4 yıl garanti daha iyi olabilir.

Geri