80-100 bin TL bandında oyun yazılım laptopu önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
90000
Merhabalar herkese iyi forumlar

Uzun bir zaman sonra düzgün bir laptop almayı düşünüyorum üniversitede kullanacağım. Unity de oyun yapacağım blender vb. uygulamaları da kolaylıkla kaldırabilecek ve maksimum 8-10 yıl çoğu gelecek oyunu ve aktif oyunu oynatacak laptop önerisi istiyorum minimum 1 tb ssd 32 gb ram olmasına dikkat ederseniz sevinirim

Bütçe artarsa

Merhabalar herkese iyi forumlar

Uzun bir zaman sonra düzgün bir laptop almayı düşünüyorum üniversitede kullanacağım. Unity de oyun yapacağım blender vb. uygulamaları da kolaylıkla kaldırabilecek ve maksimum 8-10 yıl çoğu gelecek oyunu ve aktif oyunu oynatacak laptop önerisi istiyorum minimum 1 tb ssd 32 gb ram olmasına dikkat ederseniz sevinirim

Konu masaüstüymüş bu arada. Sonradan gördüm kusura bakma hocam. Masaüstüyse sen topla ihtiyacına göre.

Herkes bu ürünü konuşuyor, ihtiyaçlarını bence cover eder ürün işlemci ve ekran kartıyla. Her yerde aynı fiyat trendyolda 400 kupon ve 9 taksitle daha avantajlı.
Hocam markaya güvenemiyorum ya bende çok gördüm onuda konuyu yanlış açmışım sanırım laptop olacaktı konu

Bütçe artarsa
Merhabalar bu işlemci intel core ultra 7 yi de ilk defa yakın zamanda arastirirken duydum herhangi bir kroniği var mı? Son olarakta işlemci gücü olarak daha bilindik bir işlemci örneği verir misiniz atıyorum işte i7 14700k ile ultra 7 eşit güçtedir tarzında

Çok teşekkür ederim ikinci url ilk üç tercihime girdi istediğim çoğu şey var ultra 7 ve gameslayer hakkında kötü bilgi edinirsem büyük ihtimalle ikinci urlyi alırım

Adam laptop yazmış 😃 Yanlış yere açmıştır.
Evet biraz öyle oldu kusuruma bakmayın acemiliğime verirseniz sevinirim 😔
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok problem yaşayan görmedim ama sen bilirsin. Erazerın da üst segment kasalarına başarılı diyorlar. Onlara sıcak bakar mısın? Yok derse bilindik markalardan asus rog derim.

Hocam entryfinished nickli arkadaşın attığı asus ile sizin attığınız asus arasında ne fark var sizin attığınız g614-rv051 arkadaşın attığı g614-rv050 çok bilmediğim bu işlerden bi fark göremedim söylerseniz sevinirim

Son düzenleme:
Evet biraz öyle oldu kusuruma bakmayın acemiliğime verirseniz sevinirim 😔

Hocam entryfinished nickli arkadaşın attığı asus ile sizin attığınız asus arasında ne fark var sizin attığınız g614-rv051 arkadaşın attığı g614-rv050 çok bilmediğim bu işlerden bi fark göremedim söylerseniz sevinirim
Arkadaşınkini görmemiştim. Farklı satıcılarsan ürünler hocam ama aynı.

Trendyolda peşin fiyata 9 taksit var n11 de yok. Hangisinden almak istersen oradan alabilirsin. Bir de trendyol daha güvenilirdir. Sen bilirsin

Adam laptop yazmış 😃 Yanlış yere açmıştır.
Sizede çok teşekkür ederim cevap ve öneri verdiğiniz için bütçemi arttirabilirsem kesin sizin attığınızı alacağım bide son soru ultra 7nin herhangi bir kroniği var mı? Bide ultra 7nin eşit gücüne sahip olan bilindik bir işlemci söylerseniz sevinirim işte atıyorum i7-14700k ultra 7 ile eşit güce sahip tarzında

Arkadaşınkini görmemiştim. Farklı satıcılarsan ürünler hocam ama aynı.

Trendyolda peşin fiyata 9 taksit var n11 de yok. Hangisinden almak istersen oradan alabilirsin. Bir de trendyol daha güvenilirdir. Sen bilirsin
Tamamdır hocam çok sağolasın valla başka forumlarda da Forum açmıştım düzgün bir yanıt alamadım hemen cozdunuz işimi teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,765
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri