80-90k civarı laptop önerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,405
Son düzenleme:
Dostlar bundan alıp iade etmiştim, tekrar bunu almak istemiyorum bi ton sorun çıkmışı ve işlemcisi düşük bence.
Aynı bu özelliklerde, küçük (14-15) ve oled ekranlı, minimum 5070/ti ve işlemcisi yüksek bi model var mı önerebileceğiniz?
Neden küçük? Küçük laptop'ta oled ekran+5070 ikilisini kullanmak ısınma ve stabilite sorunları çıkarabilir.

Dostlar bundan alıp iade etmiştim, tekrar bunu almak istemiyorum bi ton sorun çıkmışı ve işlemcisi düşük bence.
Aynı bu özelliklerde, küçük (14-15) ve oled ekranlı, minimum 5070/ti ve işlemcisi yüksek bi model var mı önerebileceğiniz?
Hocalarım siz güzel laptoplar önermişsiniz ama istediğim özellikler yok:peeposad:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden küçük? Küçük laptop'ta oled ekran+5070 ikilisini kullanmak ısınma ve stabilite sorunları çıkarabilir.
Seyehat ederken Ve genelde iş için kullanacağımdan kompakt olması önemli, oled ekran da renk doğruluğu ve birazda kendi keyfim açısından istiyorum.
Aldığım laptopta + olarak type c den şarj etme de vardı o da çok beğendiğim bir özellikti, keşke şu laptopun iyi işlemcili ve lenovo dışında bir marka olanı olsa

Mesela bu çok iyi ama çok tuzlu

Son düzenleme:
Ben de aslında seninle aynı durumdayım. Hatta legion çok iyi bir seçenek. Tekrar alsan belki sorun yaşamazsın? Aslında ben predatore güzel bir indirm gelemezse legion İçin şansıma denemek istiyorum.

Ben de aslında seninle aynı durumdayım. Hatta legion çok iyi bir seçenek. Tekrar alsan belki sorun yaşamazsın? Aslında ben predatore güzel bir indirm gelemezse legion İçin şansıma denemek istiyorum.
İşlemcisi yetersiz gibi hissediyorum.

Hocam oyuncu leptip istemiyor ben:peeposad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,015
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01