Hocam ultra işlemcisi oyunlarda kötü değil mi?max mı 80k yoksa esneme payı varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
varsa düşünme bile hemen al
Esneme payı var tabii ki bu arada 5 k falanHocam ultra işlemcisi oyunlarda kötü değil mi?
80k dedinYani bide ekranı kötü bi tık monitör lzm buna
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz daha para biriktirip bunu almak en mantıklısı gibi...Game Garaj Slayer R9T-5070Ti AMD Ryzen R9-9955HX RTX5070Ti 16" QHD+ FreeDos 300Hz Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer R9T-5070Ti AMD Ryzen R9-9955HX RTX5070Ti 16" QHD+ FreeDos 300Hz Oyuncu Laptopwww.gamegaraj.com
fps hocam online değil80k dedin
90k deseydin onu önerirdim
Ama msı ile gg arasında online oyun oynamıyorsan çokta fark olmaz
yani ürünler daha yeni çıktı. hemen ikinci ele düştüyse bir problem olma ihitmali yüksek değil mi ya2 el bir Game Garaj Slayer R9T-5070Ti buldum yarın kontrol etmeye gidicem neye dikkat etmeliyim?
Adama sordum paraya sıkıştıgı için satıyormuş gidince zaten birkaç test yapıcam 3 ay önce almışyani ürünler daha yeni çıktı. hemen ikinci ele düştüyse bir problem olma ihitmali yüksek değil mi ya
dikkat et hocam. bence 0 al ama sen bilirsin güvenemem benAdama sordum paraya sıkıştıgı için satıyormuş gidince zaten birkaç test yapıcam 3 ay önce almış
FurmarkAdama sordum paraya sıkıştıgı için satıyormuş gidince zaten birkaç test yapıcam 3 ay önce almış
Param kalmadı malasefdikkat et hocam. bence 0 al ama sen bilirsin güvenemem ben