80 Bin TL sistem önerisi

Monitör 2k da olabilir 360hz de bütçeye göre değişir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knka bişey dikkatimi çekti Haziran ayında da 60 bin TL lik Sistem önerisi istemişsin 😄 kaç tane sistem alıyorsun 😂
Baya iyi bir sistem olmuş, her şey kaliteli. Direkt yapıştırın bence bu sistemi.

Reis şimdi ben bütçemi birleştirdim o yüzden ayrıca elimde Ram var monitör yok lakin intel ile amd arasındayım siz ne dersiniz.
Net olarak AMD seçerdim yeni nesillerde hem tek çekirdekde iyi ve çok çekirdekli de zaten kendini kanıtlamış ayrıca soket ve mimarî yapısı uzun vadeli seni daha çok rahat ettirecektir atıyorum bundan 2 yıl sonra istediğin gibi upgrade yapabilirsin yeni 8000 serisi işlemciler olsun başka olsun rahatlıkla kullanabilirsin ben mümkün olduğunca amd kullanıyorum INTEL i yazılımcılara geliştiricilere kullanıyorum bazı yazılım tabanlı programlar Intel tabanlı onun haricinde amaç oyun ise zaten AMD

Arkadaşlar bu fiyatlarda 4080 veya 4070 ti olabiliyorsa güzel işlemci olarak i7 veya amd kısmında amd 9 serisine bakıyorum fps odaklı bir sistem istiyorum sizce bu fiyatlarda nasıl bir bilgisayar toplarım cevaplarınızı bekliyorum.

Bir yardımcı olsanız?

ram 32gb yapıp soğutucuyu da 240 yapınca 80 i biraz geçiyo ama güzel sistem oluyor almaya değer bence.

ram 32gb yapıp soğutucuyu da 240 yapınca 80 i biraz geçiyo ama güzel sistem oluyor almaya değer bence.
Bunun daha iyisi toplanır.

Ama intel daha stabil deniyor ayrıca tek çekirdek performansı var.

Gainward ekran kartı korkutuyor.
4000 serisinde bir sorun çıkmaz öerak etme Gainward ve PNY, Palit gibi markaların modelleri oldukça kaliteli.

Net olarak AMD seçerdim yeni nesillerde hem tek çekirdekde iyi ve çok çekirdekli de zaten kendini kanıtlamış ayrıca soket ve mimarî yapısı uzun vadeli seni daha çok rahat ettirecektir atıyorum bundan 2 yıl sonra istediğin gibi upgrade yapabilirsin yeni 8000 serisi işlemciler olsun başka olsun rahatlıkla kullanabilirsin ben mümkün olduğunca amd kullanıyorum INTEL i yazılımcılara geliştiricilere kullanıyorum bazı yazılım tabanlı programlar Intel tabanlı onun haricinde amaç oyun ise zaten AMD
O zaman ben işlemci olarak 7900x3d tercih ediyorum 4070 ti ile darboğaz yapar mı?

Elimde Ram var hocam işlemcide amd seçeceğim ona göre bir önerin var mı?

Sıvı soğutucu önerisi yapabilirmisiniz?

O zaman ben işlemci olarak 7900x3d tercih ediyorum 4070 ti ile darboğaz yapar mı?

Elimde Ram var hocam işlemcide amd seçeceğim ona göre bir önerin var mı?

Sıvı soğutucu önerisi yapabilirmisiniz?
Neden 4070ti bu bütçe de 4080 çıkıyor ve soğutucu önerisi yapmıştim hatta komple Sistem attım

4080 ekran kartı marka olarak ne alabilir peki?

Deepcool nasıldır bir nxzt midir.
Attıklarım iyidir nzxt adı geçiyor peki pompa yapısı fanlari kaç cfm pompa motoru kaç RPM bunları biliyor musun ben onlara göre öneride bulunuyorum sıvı soğutma öyle direk markaya bakılarak seçilmez

Attıklarım iyidir nzxt adı geçiyor peki pompa yapısı fanlari kaç cfm pompa motoru kaç RPM bunları biliyor musun ben onlara göre öneride bulunuyorum sıvı soğutma öyle direk markaya bakılarak seçilmez
Onu bilmiyordum hocam o özellikler nedir peki anlatırmısınız?

Geri