80+ gold yeterlimidir

hmmm oc de yapmayı düşünmüyor değilim aslında bu arada 3.60 ghz 3700x için iyi midir? oc gerek var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bide seasonic de 2x 4+4 var ya indirime girdimi almayı düşünüyorum indirime girmesse bakarım XPG CORE REACTOR buna ama anakart 8+4 pin istiyor ayrıca xpg iyi bi marka mı PSU için seasonci 750w alsam daha iyi olur yük altında 700w kadar çeke sistem
Adata XPG İyi bir marka. CORE REACTOR 750W'a kadar verebiliyor. Yeterli. CORE REACTOR 8+4 Desteği var Modüler olduğu için. Seasonic gereksiz pahalı.

Adata XPG İyi bir marka. CORE REACTOR 750W'a kadar verebiliyor. Yeterli. CORE REACTOR 8+4 Desteği var Modüler olduğu için. Seasonic gereksiz pahalı.
peki şuanlık aklımda o olsun o zaman ama dolar çok hızlı düşmeye başladı dün 6.88 bugün 12 de 6.78 di şuanda 6.81 cıvarlarında indirime girdimi seasonic almayı düşünüyorum

peki şuanlık aklımda o olsun o zaman ama dolar çok hızlı düşmeye başladı dün 6.88 bugün 12 de 6.78 di şuanda 6.81 cıvarlarında indirime girdimi seasonic almayı düşünüyorum
Parçaların fiyatı çok düşmez. Ben her türlü Core Reactor alırdım. Seasonic gereksiz pahalı. Zaten ilerde Dediğim PSU'yu almayı planlıyorum.

Parçaların fiyatı çok düşmez. Ben her türlü Core Reactor alırdım. Seasonic gereksiz pahalı. Zaten ilerde Dediğim PSU'yu almayı planlıyorum.
senin psuda 4+4 var 8+4 yok oc için gerekli ilerleyen vakitlerde yapmayı düşünüyorum

Geri