80 k bütçe ile pc önerisi

Zertyuh

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
67
beyler 80-85 k arası sistem arıyorum yardımcı olur musunuz hazırda olur parçaları linkleseniz veya yazsanız da olur

85k

2k ve 4k da rahat kullanırsınız.

beyler 80-85 k arası sistem arıyorum yardımcı olur musunuz hazırda olur parçaları linkleseniz veya yazsanız da olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsterseniz monitör vb. de önerebiliriz.

İsterseniz monitör vb. de önerebiliriz.
monitör değilde hazır sistem almak çok mu pahalı kalıyor tek tek almaya göre çünkü benim bilgim yok bunları takma konusunda hazır gelse sadece ekran kartını takarım diye düşünüyordum yoksa arkadaşa taktırıcam parçaları

85k

2k ve 4k da rahat kullanırsınız.
kral hazır sistem almak çok mu pahalı kalıyor tek tek almaya göre çünkü benim bilgim yok bunları takma konusunda hazır gelse sadece ekran kartını takarım diye düşünüyordum yoksa arkadaşa taktırıcam parçaları

monitör değilde hazır sistem toplamak çok mu pahalı kalıyor tek tek almaya göre çünkü benim bilgim yok bunları takma konusunda hazır gelse sadece ekran kartını takarım diye düşünüyordum yoksa arkadaşa taktırıcam parçaları

kral hazır sistem almak çok mu pahalı kalıyor tek tek almaya göre çünkü benim bilgim yok bunları takma konusunda hazır gelse sadece ekran kartını takarım diye düşünüyordum yoksa arkadaşa taktırıcam parçaları
Şu anda fiyat avantajlı RTX 5080 sistem yok.

Ekler

• IMG_1019.webp
    IMG_1019.webp
    169.7 KB · Hit: 15
Son düzenleme:
Geri