Ömer hüseyin
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 80000
Merhaba, Sayın ustalarım birikmiş 80 bin kadar bütçem var rica etsem bana ekran kartı ve işlemcisi iyi bir PC toplama tavsiyesinde bulunur musunuz? Teşekkürler.
Sadece kasa için mi 80 bin yoksa her şey dahil miMerhaba, Sayın ustalarım birikmiş 80 bin kadar bütçem var rica etsem bana ekran kartı ve işlemcisi iyi bir PC toplama tavsiyesinde bulunur musunuz? Teşekkürler.
Amd mi istıyon nvdiamıMerhaba, Sayın ustalarım birikmiş 80 bin kadar bütçem var rica etsem bana ekran kartı ve işlemcisi iyi bir PC toplama tavsiyesinde bulunur musunuz? Teşekkürler.
Monitör dahil 80 binSadece kasa için mi 80 bin yoksa her şey dahil mi
NvidiaAmd mi istıyon nvdiamı
10 güne kadarNe zaman almayı planlıyorsunuz sistemi?
Merhaba, Sayın ustalarım birikmiş 80 bin kadar bütçem var rica etsem bana ekran kartı ve işlemcisi iyi bir PC toplama tavsiyesinde bulunur musunuz? Teşekkürler.
Ekipman bütçeye değil herhaldeGravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
MSI MAG 274CQF 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR WQHD -2K-Rapid VA Curved Gaming Monitör
MAG-274CQF - MSI MAG 274CQF 27'' 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR WQHD -2K-Rapid VA Curved Gaming Monitörpckolik.com.tr
73,400+6999: 80.400 + monitörde 1500 tl iade hakkında mevcut