Stok fanı yok mu?70 80 seviyesinde olsa iyi olur rgb olmasada olur
Snowman M200 alabilirsin.70 80 seviyesinde olsa iyi olur rgb olmasada olur
Testlere bakmadan sallamayın.Stok fanı yok mu? Aynı görevi görür zaten o fiyattaki soğutucu.
70Tl lik snowman m200 ile amd stok fandan 5-7derece daha iyi soğutuyorum. Prime95 testinde 9derece farketti.Stok fanı yok mu? Aynı görevi görür zaten o fiyattaki soğutucu.
Sallama.Stok fanı yok mu? Aynı görevi görür zaten o fiyattaki soğutucu.
HD2.0 al geç. M200'den daha iyidir.Varda 2.elde aslında iyi bir şey bulabileceğimi umut ettim
O fiyata Zaten alabileceğin bir RGB soğutucu stok fandan daha fazla performans vermeyecektir.70 80 seviyesinde olsa iyi olur rgb olmasada olur
Hocam çok teşekkür ederimO fiyata Zaten alabileceğin bir RGB soğutucu stok fandan daha fazla performans vermeyecektir.
Paranı arttırabilirsen bunu alabilirsin. Benzer fiyattakilerin aksine 2 fan ile geliyor. 2. fan 3-4C filan etkiler sıcaklığı.![]()
GAMETECH Freezer Hd2.0 AMD/Intel Rainbow İşlemci Fanı Freezer/Cooler HD 2.0
www.rsateknoloji.com
Markalı olarak bunu alabilirsin
Bu da ilk önerdiğimin tek fanlısı. Arada 5₺ fark varken ben olsam 2 fanlı alırdım. Ek olarak RSA teknoloji güvenilirdir. Gametech markasının resmi distürübitörü olması lazım.![]()
GAMETECH FREEZER HD 1.0 Rainbow Fanlı Bakır Borulu Kule Tipi İşlemci Fanı Cpu Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
GAMETECH FREEZER HD 1.0 Rainbow Fanlı Bakır Borulu Kule Tipi İşlemci Fanı Cpu Soğutucu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! GAMETECH FREEZER HD 1.0 Rainbow Fanlı Bakır Borulu Kule Tipi İşlemci Fanı Cpu Soğutucu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com