hocam amazondan defalarca alışveriş yaptım kendileri değişim/iade gibi konularda cidden çok iyiler alacağınız ürünün linkini atar mısınız ona göre bir bakayım garantisi olup olmadığınaAmazondan alışveriş yaptınız mı daha önce aldığınız ürünün garantisi falan oluyor mu
Amazon Türkiyeden alırsanız olur ancak yurtdışından ürün getittirirseniz olmaz.Amazondan alışveriş yaptınız mı daha önce aldığınız ürünün garantisi falan oluyor mu
Aklımda mamba elite var hangisi daha iyiRazer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.588,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ne büyük ne küçük şuan viper mini kullanıyorum elime biraz küçük geliyorhocam amazon güvnilirdir ayrıca bütçe dışında ne tarz bir mouse aradığına dair detay versen daha iyi olur atıyorum elin büyüktür bu yüzden büyük mouse istiyosunundur
Aşağıdaki linkten detaylara bakabilirsin, gramına kadar karşılaştırmışlarAklımda mamba elite var hangisi daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ağır mouse seviyorum