Çözüldü✓ 800-1000 tl mouse önerisi

kötü mü hocam prime+ biliyorsan yorumunu almak osterim genelde olumlu yorumlar var fakat kronik bir sorun varsa almayacağım
steelseries yeni teknolojilere ayak uyduramadı bütün teknolojileri eskide kaldı şuan almanı tavsiye etmem attıklarım aha mantıklı

Ve kablolu mouse da alınmaz bende kablosuz geçtim çok daha iyi.

ikinci el düşünmüyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman r1 se alabilirsem alırım inşallah yoksa en kötü prime+ alacağım
bu fare o baktıklarının 2 katı ama sen bilirsin tabi tertemiz sıfır ayarında 1 aydır yatıyor

duruma göre ayarlayabilirim r1 seyi alabilirim
r1 se de a9 daki gibi kaplama yok 6 ayda parlar ve kayar elinden vxe ile tak aynı marka zaten ama atk daha performans odaklı ve daha gelişmiş r1 e bulaşma bence ama şekli bana uygun diyorsan olur

bu fare o baktıklarının 2 katı ama sen bilirsin tabi tertemiz sıfır ayarında 1 aydır yatıyor
bence rampege e pek bulaşmasın hocam :D

o mouse ların sensörleri çok yavaşladı artık benim önerilerim
https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737
bunlar olur 1400 tl bandındaki alternatiflerin sensörleri biraz fazla güç tüketir ama bir üst modelleri yani 1700 tl bandındakiler hem daha az güç tüketir ve batarya daha uzun gider hemde sensör daha kaliteli bütçeyi biraz zorlarsan fiyatına değecek mouse lar bunlar
Aldım aşırı memnunum. 3 gündür şarjı 85 den 80 e daha yeni düştü. Çok hafif, akıcıda bir mouse almak isteyenlere duyrulur.

r1 se de a9 daki gibi kaplama yok 6 ayda parlar ve kayar elinden vxe ile tak aynı marka zaten ama atk daha performans odaklı ve daha gelişmiş r1 e bulaşma bence ama şekli bana uygun diyorsan olur

bence rampege e pek bulaşmasın hocam :D
düz a9 modeli iyi mi diyorsun

hocam inşallah satılır hayırlısıyla

Aldım aşırı memnunum. 3 gündür şarjı 85 den 80 e daha yeni düştü. Çok hafif, akıcıda bir mouse almak isteyenlere duyrulur.
x1 se mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,160,620
Üyeler
184,338
Son üye
kadirklknn
Geri