Sapphire rx580 8gb 1600₺ gibi bir fiyatı var.Merhabalar. Bu fiyat aralığında ekran kartı arıyorum. MSI olması tercihimdir çünkü tasarımları çok şık. Özellikle twin frozr 6 ve 7.
Sapphire rx580 8gb 1600₺ gibi bir fiyatı var.Merhabalar. Bu fiyat aralığında ekran kartı arıyorum. MSI olması tercihimdir çünkü tasarımları çok şık. Özellikle twin frozr 6 ve 7.
rx 580Merhabalar. Bu fiyat aralığında ekran kartı arıyorum. MSI olması tercihimdir çünkü tasarımları çok şık. Özellikle twin frozr 6 ve 7.
kardeşim 1660 süper alacağına 1650 süper gaming x al tasarım olarak aynı hemde daha ucuza getirirsin ztn işlemcin iyi değilse 1660 s anlamı kalmıyorTeşekkürler. Ben bir kart daha buldum. Bütçemi az artırsam bunu alsam nasıl olur?
Alırsam başka siteden alacağım.
Çok iyi olur 1660 super iyi bir ekran kartı oyunlardaki verimin artarTeşekkürler. Ben bir kart daha buldum. Bütçemi az artırsam bunu alsam nasıl olur?
Alırsam başka siteden alacağım.
Msi rx570 veya rx580Merhabalar. Bu fiyat aralığında ekran kartı arıyorum. MSI olması tercihimdir çünkü tasarımları çok şık. Özellikle twin frozr 6 ve 7.