SneeX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,732
Delux M800 Pro al kesinlikle. Model i'nin sensörü fiyatını hak etmiyor. M800 Pro bu fiyata bedava.neden beş para etmez hocam merak ediyorum yanlış anlamayın
Delux M800 Pro al kesinlikle. Model i'nin sensörü fiyatını hak etmiyor. M800 Pro bu fiyata bedava.neden beş para etmez hocam merak ediyorum yanlış anlamayın
g305 eski ve kötü bir mouse hiç girme bile oralara. m3 4k veya dareu a950 4k allogitech g305 bana küçük geliyor mesela hocam bu önerdiğiniz mouse normal midir boyutları mini değildir demi ? ona göre bende alabilirim normal boyutlu mini olmayan bir mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yada wraithen m3s 2k alacağım ikisinden biri
daha ucuz önerebileceğiniz fareler var mı hocam pekiDelux M800 Pro al kesinlikle. Model i'nin sensörü fiyatını hak etmiyor. M800 Pro bu fiyata bedava.
yok hocam el ölçüm biraz büyük ondan g305 in bana küçük geldiğini belirtmek istedim onu almam zaten de m800 pro veya m3s 2k alabilirim diye düşündüm m800 pro boyutu çok küçükmüdürg305 eski ve kötü bir mouse hiç girme bile oralara. m3 4k veya dareu a950 4k al
Hocam bütçe 800 iken ve m800 pro bu fiyata düşmüşken m800 pro'dan başka mouse almak saçma olur.daha ucuz önerebileceğiniz fareler var mı hocam peki
anladım hocam teşekkür ederim önerileriniz içinHocam bütçe 800 iken ve m800 pro bu fiyata düşmüşken m800 pro'dan başka mouse almak saçma olur.
değildir hocam.yok hocam el ölçüm biraz büyük ondan g305 in bana küçük geldiğini belirtmek istedim onu almam zaten de m800 pro veya m3s 2k alabilirim diye düşündüm m800 pro boyutu çok küçükmüdür