800 TL M.2 SSD Önerisi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,229
Birkaç aydır piyasaya hakim değilim. Crucial P3 500 GB almayı planlıyorum. Sizlerin önerileri nelerdir?

Kioxia G2 tercih etmiyorum. Hızlı sağlık düşüşü ve sıcaklık sorunları mevcut. SN570 ve P3 arasında kaldım. İkisinde de DRAM yok. SN570'in ömrü sunduğu değerlere göre P3'ten daha iyi.
G2 modelinde sorun yok bildiğim kadarıyla. Düz modeller sorunluydu. Bu arada bir dönem sn570 kullandım, değerler stabildi herhangi bir sorun yaşatmadı. Ben olsam önerileriniz arasından sn570i seçerdim.

G2 modelinde sorun yok bildiğim kadarıyla. Düz modeller sorunluydu. Bu arada bir dönem sn570 kullandım, değerler stabildi herhangi bir sorun yaşatmadı. Ben olsam önerileriniz arasından sn570i seçerdim.

Muhtemelen ben de SN570'i seçeceğim ancak çok kararsız kaldım. Dediğim gibi, son üç aydır piyasaya ve neyin ne olduğuna pek hakim değilim.

Muhtemelen ben de SN570'i seçeceğim ancak çok kararsız kaldım. Dediğim gibi, son üç aydır piyasaya ve neyin ne olduğuna pek hakim değilim.
Dediğim gibi bence g2 kullanıcı yorumları uzun kullanım testleri vs. varsa araştırılabilir, dram ve 1tb o fiyat için avantaj. İçinize sinmezse 570 alınabilir.

Kioxia G2 tercih etmiyorum. Hızlı sağlık düşüşü ve sıcaklık sorunları mevcut. SN570 ve P3 arasında kaldım. İkisinde de DRAM yok. SN570'in ömrü sunduğu değerlere göre P3'ten daha iyi.
Sağlık düşme sorunları vesaire Exceria satalarda var. G2 Nvme alınabilir şuanlık ki 1K bandında en mantıklı SSD.

Belirtilen sorunlara sahip değil... Isınma ise yük altında çoğu M.2 de görülebiliyor. Kasa kapalı yeterli hava akışı yok ise soğutucu blok şart... Fiyat performans olarak en iyi seçeneklerden... (G2)

Kioxia exceria G2 1tb lcr20, bu SSD yi al 800 TL'ye 500gb alana kadar 1080 TL ye 1tb dramli SSD almış olursun. Anakart ında soğutucu varsa 45 dereceyi geçmez yoksa da yük altında 60 derecelerde çalışır

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,032
Üyeler
189,025
Son üye
JamesMcgill
Geri