800 tl modem tavisyesi

Etzell

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
800
arkadaşlar şuanki modemim airties 5650 eski ve wifi problemleri veriyor 800 tl bütçem var
tenda v1200 baktım fakat yorumlar olumsuz 2. olarak asus dls ac750 modeli var kafamda ama sizlerden yardım alarak karar vermek istedim zaten interneti lan olarak kullanıyorum ama evdeki diğer odalar vs çekim gücü olarak yetersiz ki odalar yakın olmasına rağmen tavisyleriniz ve ya önerebileğiniz modemlerede bakmak isterim

​

arkadaşlar şuanki modemim airties 5650 eski ve wifi problemleri veriyor 800 TL bütçem var
tenda v1200 baktım fakat yorumlar olumsuz 2. olarak asus dls ac750 modeli var kafamda ama sizlerden yardım alarak karar vermek istedim zaten interneti lan olarak kullanıyorum ama evdeki diğer odalar vs çekim gücü olarak yetersiz ki odalar yakın olmasına rağmen tavisyleriniz ve ya önerebileğiniz modemlerede bakmak isterim

​

Asus DSL-AC51 kullanıyorum. Diğer adı AC750. 2.4GHz Wifi kapsama alanı iyi. Ancak 5GHz Wifi nin kapsama alana çok iyi değil. 6-7m den sonra sinyal azalmaya başlıyor. (Hız 2.4GHz den hala iyi.). Aynı anda 2.4 ve 5 GHz Wifi kullanılınca 2.4 deki hız biraz düşük oluyor. Ayrıca bazı yazılım sürümlerinde sorunlar var. Ben en stabil 743 olanı buldum. Diğer sürümlerde 5 GHz Wifi de kopma yaşıyorum.

Asus DSL-AC51 kullanıyorum. Diğer adı AC750. 2.4GHz Wifi kapsama alanı iyi. Ancak 5GHz Wifi nin kapsama alana çok iyi değil. 6-7m den sonra sinyal azalmaya başlıyor. (Hız 2.4GHz den hala iyi.). Aynı anda 2.4 ve 5 GHz Wifi kullanılınca 2.4 deki hız biraz düşük oluyor. Ayrıca bazı yazılım sürümlerinde sorunlar var. Ben en stabil 743 olanı buldum. Diğer sürümlerde 5 GHz Wifi de kopma yaşıyorum.
o zaman almak mantıksız olacak gibi hocam

o tam olarak ne oluyor hocam faydası nedir ?
OpenWrt desteklediği modemlere özel yazılım geliştiren bir topluluktur. Modeminze OpenWrt sürümünü kurduğunuzda (orijinal yazılımın üzerine ekleme yapılmış hali) QoS özelliğini devreye soktuğunuzda Cake modu aktif oluyor. Cake moduna aldığınızda indirme ve yükleme yaparken vs. pinginizin ve internetinizin daha stabil kullanılmasını sağlıyor. En çok online oyunlara etkisi oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Asus DSL-AC51 ya da AC750 ikisi de aynı neyse kötü değil. Tamamen özelleştirme imkanı sunduğu için kendi altyapıma göre ayarlamalarımı yaptığımda stabil hız ve düşük ping alarak internetimi kullanabiliyorum. Önceki yorumumda bahsettiğim Wifi problemlerini şu anda yaşamıyorum. 743 sürümünü yükledikten sonra wifi bağlantılarım da stabil hale geldi.

Geri