Emir Rüzgar
80+ Bronze
önerdiğiniz neler var
https://www.itopya.com/razer-kraken-kablolu-siyah-gaming-kulaklik/ bu muRazerın bir kulaklığı vardı t.e adını unuttum kraken di sanırsam onu öneririm
Bunun turnuva versiyonu
Pc içinse razer kraken telefon içinse freebuds 3iönerdiğiniz neler var
bu kulaklık bana çok güven vermedi nedensedostum çok bilgim yok bu konularda ama bence rampage furry x in stoklara gelmesini bekle hem 550TL hemde kablosuz
incelemesini istersen link:
senin kararın dostum benin zaten fazla bir bilgim yok bu konulardabu kulaklık bana çok güven vermedi nedense
önceden arctis 5 ile konu açmıştım ama öneren azdı çoğu kişi cloud 2 al demişti bende onu aklımdan sildim ama bence kulaklık güzelArctis 5 öneririm.
Ben sipariş verdim ve bugün eline ulaştı. Sana şöyle söyleyebilirim kimseyi takma. Herkes profesyonel oyuncu gibi düşünüyor evet cloud 2 kadar yükses ses yok ama fps oyunlarda ses kasamicak kadar da değil. Zaten konfor tasarım vs hepsini tokatlar o ayrı bi konu. Ben aldım hiç pişmanda değilim açıkçası.önceden arctis 5 ile konu açmıştım ama öneren azdı çoğu kişi cloud 2 al demişti bende onu aklımdan sildim ama bence kulaklık güzel
Almamalı bence 550₺ kablosuz şüphelendim daha yeni çıktı zaten sorunu varsa arkadaş deneme gibi olucakdostum çok bilgim yok bu konularda ama bence rampage furry x in stoklara gelmesini bekle hem 550TL hemde kablosuz
incelemesini istersen link: